אובססיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיה?
    בת 17
    25/08/2008

שלום למומחים, בשנה האחרונה שמתי לב שהתחלתי להיות מאוד אובססית לאוכל ולקלוריות...ניסיתי כל הזמן דיאטות אבל תמיד נשברתי עד לתקופה של לפני שלושה חודשים בה התחלתי לרדת במשקל...המשקל שלי היה 54 וכיום המשקל שלי 48 לגובה 1.68 (שזה תת משקל לפי הBMI)...ראוי לציין שהיו לי הרבה בעיות אישיות בחצי שנה האחרונה והתמודדתי עם הרבה דברים...ביניהם פיזיים ונפשיים. מלפני חודש הפסקתי כמעט לגמרי להתעסק במשקל ושמירה עליו....הבעיה היא שאני נמצאת במשקל הכי נמוך אליו אי פעם הגעתי בדיאטה (יחסית לגובה) ועדיין מרגישה שאין כל שינוי במראה החיצוני שלי...כלומר, אני נראית מלאה כמו שהייתי מלפני חצי שנה למרות העובדות הקיימות...יכול להיות שרק אני רואה את עצמי ככה או שאני באמת מרזה ממקומות שקשה להבחין בהבדל בהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובססיה?

הוספת תגובה

• תגובה לאור

חיה דורון
    25/08/2008

שלום,
    נשמע שעברת תקופה לא פשוטה כפי שציינת ואכן לעיתים קשיים אלה משפיעים על התאבון והאכילה. עם זאת, נשמע שנושא זה העסיק אותך עוד לפני כן תוך ניסיונות לרדת במשקל ואף הצלחה בכך. ממה שאני מבינה את מרגישה מלאה ורוצה לרדת עוד במשקל. בצורה אובייקטיבית, אינך צריכה לרדת עוד במשקל אך אני מבינה שיש לך מחשבות שונות בנושא. אני מציעה לפנות לגורם טיפולי בכדי להבין ממה נובעת ההתעסקות שלך במשקל, הקושי לראות את הירידה במשקל והרצון להפחית עוד ממשקלך. התחושה שאת לא רואה שום שינוי במראה שלך למרות הירידה יכול להוות איתות ולכן כדאי לפנות ליעוץ מקצועי בתקופה זו.
    שיהיה לך המון הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו