אמא מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מיואשת
    שרי
    27/06/2007

בני בן ה - 10 חי מהאויר כבר תקופה הארוכה. כמו כן הוא לא עלה במשקלו כבר 4 שנים 21 קג' וכמו כן הוא לא גבהה יותר מ - 5 ס"מ בארבע השנים האחרונות.
    לקחנו אותו לכל מיני רופאים לבדוק מהי הסיבה. אין לו בעיה של הורמון גדילה, לקחנו אותו גם לפסיכולוגית, לדיאטנית וכולם לא עוזר. כל פעם שהוא צריך להגיע לשולחן לאכול יש לו איזה תרוץ אחר או שהוא מתפרץ ואומר שהכול מגעיל אותו.
    הוא לא אוכל בשר ועוף, בקושי ירקות. הוא מעדיף כל היום פופקורן, וקרקרים מלוחים.
    אני מאוד מודאגת, מה אני עושה? קשה לי לראות את בני במצב כזה .
    תודה שרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מיואשת

הוספת תגובה

• תשובה לאמא

קרן עמית
    27/06/2007

שלום לך. זה אכן לא פשוט לראות ילד שלא אוכל. האם עשו לו בדיקות רפואיות (דם וכו'), האם משקלו ביחס לגובהו נמצא תקין? אם 2 הדברים הללו לא תקינים כדאי למצוא מטפל אחר , כדאי מרפאה שמתעסקת בהפרעות אכילה בגיל הרך (שניידר , ונדמה לי וולפסון). הנסיון הטיפולי אומר שככל שיותר מפעילים לחץ, או הופכים את האוכל למוקד העניין בבית, כך זה עושה את ההפך... קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו