אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי כבר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי כבר..
    אנונימית..
    10/09/2008

אני בת 16 ואני מודעת לזה שיש לי הפרעות אכילה וקראתי המון על זה.. אבל לא סיפרתי על כך לאיש חוץ מלחברותיי הטובות, שמעודדות אותי ללכת לטיפול, עד לפני כמה חודשים הרעבתי את עצמי וירדתי במשקל, ולפעמים הקאתי.. כשאני מרעיבה את עצמי אני מרגישה ממש טוב עם עצמי וכשלא אני נכנסת בקלות לדיכאון.. אבל בכל זאת הפסקתי לפני כמה חודשים ומאז זה נהיה בלתי נסבל, בכל פעם שהתחלתי לאכול לא יכולתי להפסיק וזה עדיין ככה, ואחרי זה אני מרגישה נורא ורוצה להקיא ולפעמים אפילו מנסה ולא מצליחה.. זה ככה כבר כמה חודשים ואני מרגישה גרוע עם עצמי.. אני לא יודעת מה כדאי לעשות, ללכת לפסיכולוג או אולי לטיפול מסוג אחר? אשמח אם תעזרו לי.. יש לי כל הזמן חששות שאם אלך לפסיכולוג אני לא אוכל יותר לרדת במשקל כי אם ידעו שיש לי הפרעות אכילה ההורים ידאגו בקשר לזה ולא יתנו לי.. אני במשקל תקין אגב, וכולם אומרים לי שאני רזה, למרות שאני לא רואה את זה.. ואני גם מרגישה תמיד שמנה.. ואני רואה את עצמי כשמנה ולא יודעת מה לעשות כבר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאנונימית

חיה דורון
    13/09/2008

אחת המורכבויות בהתמודדות עם הפרעת אכילה היא הקונפליקט הקשה בין המציאות -משקל תקין- ובין התחושה-תמיד שמנה- . קושי זה מחייב התערבות טיפולית הולמת במרפאה להפרעות אכילה.
    במוקדם או לעיתים במאוחר , הורייך יהיו ערים לבעייה, בעצמם, או שמישהו בסביבתך, מתוך דאגה ישתף אותם. פני אליהם ופנו ביחד לטיפול. ככל שתפנו מוקדם יותר כך לטיפול יש יכולת להצליח יותר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו