צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    לירון
    01/07/2007

שלום שמי לירון אני בת 15 ואני בדיאטה התחלתי עם דיאטת כרוב ואני עושה אותה כבר במשך חודש כמעט אני לא מרגישה רעב אך אני ג םמרגישה נורא שמנה אני לא נשקלת כי אני מתביישת וכשאני אוכלת בערב שישי כדי שאמא שלי לא תצעק עלי אני מקיאה את הכל לאחר מכן
    המשפחה שלי אומרים שרזיתי המון ושאני צריהכ להפסיק עם הדיאטה הזאת כי זה יהפוך לאנורקסיה אבל אני מרגישה נורא שמנה
    מה לעשות ? איזה כדורי הרזיה מומלצים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• פשוט תפסיקי-לכי לטיפול

X
    01/07/2007

תאמיני לי שאת כנראה מזמן לא שמנה ,נקודת המבט שלך סובייקטיבית ויש לך דימוי עצמי מעוות. הכי חשוב שתפסיקי להתעסק בדיאטות מטורפות ובעיקר בהקאות,מניסיון,זה פתרון חולני שדופק את כל המערכות . התעסקות אובססיבית במשקל היא לא בריאה וברוב המקרים נובעת מטרואמה כלשהי שבה יש לטפל מהשורש. יעוץ פסיכולוגי זה מאוד חשוב במקרה שלך לפני שממש תידרדרי.
    תרגעי,אל תכנסי לדיכאון ..בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ללירון

קרן עמית
    03/07/2007

כדורי הרזיה הם קטליזטור להפרעת אכילה . קרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו