מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהלירון01/07/2007
שלום שמי לירון אני בת 15 ואני בדיאטה התחלתי עם דיאטת כרוב ואני עושה אותה כבר במשך חודש כמעט אני לא מרגישה רעב אך אני ג םמרגישה נורא שמנה אני לא נשקלת כי אני מתביישת וכשאני אוכלת בערב שישי כדי שאמא שלי לא תצעק עלי אני מקיאה את הכל לאחר מכן
המשפחה שלי אומרים שרזיתי המון ושאני צריהכ להפסיק עם הדיאטה הזאת כי זה יהפוך לאנורקסיה אבל אני מרגישה נורא שמנה
מה לעשות ? איזה כדורי הרזיה מומלצים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט תפסיקי-לכי לטיפול
X01/07/2007תאמיני לי שאת כנראה מזמן לא שמנה ,נקודת המבט שלך סובייקטיבית ויש לך דימוי עצמי מעוות. הכי חשוב שתפסיקי להתעסק בדיאטות מטורפות ובעיקר בהקאות,מניסיון,זה פתרון חולני שדופק את כל המערכות . התעסקות אובססיבית במשקל היא לא בריאה וברוב המקרים נובעת מטרואמה כלשהי שבה יש לטפל מהשורש. יעוץ פסיכולוגי זה מאוד חשוב במקרה שלך לפני שממש תידרדרי.
תרגעי,אל תכנסי לדיכאון ..בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ללירון
קרן עמית03/07/2007כדורי הרזיה הם קטליזטור להפרעת אכילה . קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)