מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבעיהמיואשת21/09/2008
רע לי כבר הרבה זמן אבל עכשיו הגעתי לשפל מדרגה , אני נגעלת מעצמי וממה שהפכתי להיות מי היה מאמין שבגיל 30 אני אתחיל להקיא... אני כבר לא יודעת מי אני ומה קרה לי אני לא מצליחה לשלוט בדחפים האילו , כל יום אני קמה עם החלטה חדשה שהיום יהיה שונה אבל מסיימת אותו באותה דרך מבחילה- מקיאה מעל האסלה אני מרגישה לכודה , שאין לי סיכוי להחלים אני צריכה עזרה ואני יודעת את זה אבל תמיד חשבתי שאני אוכל לעזור לעצמי שאני אדם חזק - אבל אני מניחה שטעיתי אני גם שותה הרבה אלכוהול מה שרק מחריף את המצב . אני בדיכאון ואני מיואשת . אם אתם יכולים להמליץ לי על מקום שיכול לעזור לי בתל אביב שלא עולה יותר מידיי... אני אשמח לקצת מילים מעודדות שלכם מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיואשת
חיה דורון23/09/2008אנא פני אל רופא המשפחה שלך ובקשי ממנו להפנות אותך אל מרפאה להפרעות אכילה.
את זקוקה לטיפול משולב ,מקצועי ומחזיק. אינך צריכה ליסר את עצמך. ישנם מצבים בהם אין בידנו הכוחות לעשות את השינוי המתבקש לבד. הכח הוא לפנות ולקבל עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)