הקאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות
    לינה
    02/07/2007

שלום,
    הייתי רוצה בבקשה לדעת מהן השלכות של הקאות על הבריאות. ראיתי בתוך כמה תגובות שמדובר בחומציות שהורסת את השיניים, בעיות פוריות ואיבוד אשלגן שעלול להביא לדום לב.
    האם ישנן השלכות נוספות? איפה ניתן לקרוא עליהן בהרחבה?
    מה קורה בזמן ההריון כשאישה מקיאה במשך מס' חודשים - האם קיימים סיכונים כמו בהקאה יזומה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות

הוספת תגובה

• שאלה טובה..

X
    03/07/2007

תשמעי יכולתי לנסות להסביר את מה שאני זוכרת אבל אני ממליצה לך לקרא מאמרים בנושא או עדיף יותר -ספרים,לדוגמא :"טיפול שיטטתי בבולימיה נברוזה"-יש שם תיאור נרחב של הבעיות הבריאותיות ושאר התופעות המלוות בולימיה. כמו כן ,מכיוון שזהו ספר טיפולי הוא מדריך כיצד לאתר את שורשי הבעיה הפסיכולוגית ולהבריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

לינה
    03/07/2007

תודה רבה על ההמלצה. האם הספר יכול לעזור להתמודד עם הבולימיה באופן עצמאי, ללא פניה לטיפול פסיכולוגי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ללינה

קרן עמית
    03/07/2007

לינה שלום . ישנם סיבוכים נוספים , לא אוכל למנות כאן את כולם.אציין רק את דימום מקרעים בושת שלא ציינת , והתייבשות. באם יש הקאות במשך מספר חודשים בהריון חשוב להיוועץ ברופא על מנת שלא תהיה התייבשות ואיבוד מינרלים חיוניים כגון אשלגן , לאם ולעובר. חשוב לקבל השלמות והדרכה לתזונה במצב כזה.קרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו