מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך עוזרים לחברה עם בעיית אכילה???לי03/07/2007
שלום,
אני בת 20+ ,יש לי חברה שפיתחה בחצי שנה אחרונה הפרעת אכילה לאחר שנפרדה מהחבר, חברתי אוכלת רק סנדויץ אחד כל היום בטענה "היא לא רעבה", הדבר התחיל מחוסר מצב רוח או מצב רוח רע לדיכאון, דיברתי איתה אינספור פעמים אך בהתחלה היא הקשיבה לי אולם בזמן האחרון היא אומרת לי שאני מנדנדת לה ושאני לא אמא שלה והיא מכחישה שלא אוכלת ומשקרת לי שאוכלת.
חשוב לי לציין שהוריה לא מתעניינים במיוחד, אינם נמצאים בבית בכל שעות היום והיחסים נראים לי די מנוכרים. הצעתי לה טיפול פסיכולוגי והיא צחקה לי בפנים ואמרה לי שהיא בסדר ושהיא לא חולה.
אני ממש מתחילה לדאוג לה כי היא ירדה כבר 6 ק''ג ושוקלת 50 וממשיכה לרדת, נראית מעט חיוורת אם כי היא מאופרת בכבדות, הברק בעיניה אבד.
האם לדעתך, עליי לדווח למרצות שלנו??? מה עליי לעשות כדי להפסיק את הידרדרותה???
האם יש בידיי מה לעשות כדי לעזור לה???
תודה על ההקשבה, לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליאל
קרן עמית03/07/2007לי שלום , אולי כדאי שתתיעצי עם יועצת/פסיכולוגית שבאוניברסיטה, ולהחליט מה לעשות. בכל מקרה תמשיכי לשכנע אותה לקבל טיפול. מעבר לזה לא תוכלי לעזור. רק לעזור לה להבין שהיא זקוקה לטיפול, ורק כשהיא תבין זאת , כך תפעל. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)