שלום,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,
    אמ
    28/09/2008

אני בת 14. גובה 171 משקל 51. מתעסקת יותר מידי סביב ה'אוכל'.. חושבת כמה אכלתי , איך אפשר להוריד ,ואפילו מצמצמת באוכל. האמת שגם בזמן האחרון אני אוכלת משהו בכמות קטנה וישר הבטן מלאה ואני לא יכולה לאכול יותר. אני עושה פעמיים בשבוע פעילויות ספורטיביות שונות. בעברי הייתי במשקל גבוה יותר .. בסביבות ה56. לא יודעת איך ירדתי.. רק לפני כחודש הייתי 53. האם יש בעיה? המשקל שלי נמוך מידי? מה ניתן לעשות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,

הוספת תגובה

• תשובה

זהר שגיא
    28/09/2008

לפי הנתונים שמסרת המשקל שלך אכן נמוך ממה שמצופה לגובה שלך.
    מעבר לכך, את מתארת שאת מוטרדת ממחשבות והתנהגויות שקשורות לאוכל ולאכילה, ושאת גם מרגישה שיתכן שמדובר בבעיה.
    הפתרון הטוב ביותר למצבך הוא לקבל ייעוץ וטיפול מאנשי מקצוע שזהו תחום התמחותם. דיאטנית שתוכל להעריך האם את במשקל תקין, לקבוע מה המשקל הבריא עבורך ולעזור לך לבנות תפריט בהתאם לכך. כמו כן- פגישות עם איש מקצוע שיכול לעזור לברר מדוע את כל כך עסוקה בנושאים של אוכל, יכולות להקל מאוד על המצוקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו