מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לעזרה.תמר20/10/2008
היי, אני בת 16 אני בתוך האנורקסיה כבר שנה בערך, ואני רוצה לצאת מזה אבל לא יודעת איך כלפעם שאני אומרת לעצמי שאני אתחיל לאכול בריא אז אני אוכלת ואז יש מן מצפון נוראי ואז אני חייבת להרעיב את עצמי כי אני מרגישה שמנה. אני שונאת להסתכל במראה ולראות את זה שאני שמנה, יש לי חבורת נרוא רזות ויכול להיות שזה נעשה מתוך השוואה אליהן כאשר הן לידי כי הן רזות יותר. אני לא חושבת שאני שמנה, אבל הבעיה היא שאני לא חושבת שאני רזה, ואני רוצה להיות רזה המשקל שלי תקין לגמריי, אני שוקלת 47 בגובה 1.55 עברתי שינוי גדול מאוד בשנה האחרונה היו לי עליות וירידות ולא תמיד הצלחתי לשמור על משקל מאוזן, כולם מחמיאים לי על זה שאני רזה ועל כמה שרזיתי, אבל זה עדיין לא מספק אותי. אני לא מדברת על זה עם ההורים שלי, יש רק חברה אחת שאני משתפת אותה בזה והיא מנסה לעזור לי אבל אני מרגישה שאני לא מצליחה ולא אצליח לעולם לצאת מזה. אשמח לעצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמר
ורוניקה20/10/2008מתוקה לפי דעתי את צריכה ללכת למרפאה להפרעות אכילה כדי לקבל טיפול פסיכולוגי ואת תבריאי אם את רוצה את זה כמובן. בהצלחה עם ההחלמה ורוניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר
חיה דורון22/10/2008אין ספק שהעיסוק בגופך , אי שביעות הרצון שלך והמחשבות על כל שאינך מספיק רזה, וכמובן ההתנהגויות הנלוות כולל ההרעבה, דורשות התערבות מקצועית. לעיתים לוקח לסביבה, גם לקרובה ביותר ,זמן לשים לב לבעיה. אך זו אינה סיבה לא לערב אתם. את צעירה וזקוקה לליווי שלהם. ככל שתטפלי מהר בבעיה כך תוכלי לצאת מהבעיה מהר יותר. פני למרפאה שמתמחה בהפרעות אכילה לקבלת יעוץ והכוונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)