מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום זה די דחוף.שביטוש28/10/2008
אני בת 13 וחצי, 1.48 לפניח כשנה שקלתי 45 לכן עשיתי דיאטה. הדרדרתי וזה נהפך להפרעת אכילה שאני פשוט לא שולטת בה. היום אני שוקלת 37 על 1.48 והמחזור מאחר לי ב5 ימים. אני מודאגת ברמות מטורפות כי הוא בדרך כלל סדיר. אני מקפידה לאכול טוב ובריא אבל אני פוחדת. מה לעשות? לאן לפנות? אמא לא רוצה לקחת אותי לרופא כי היא טוענת שמגיע לי ושיחקתי בבריאות שלי ועכשיו אין מה לעשות. בבקשה תעזרו לי. אשמח לתשובה מהירה. בתודה, שביט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשביט
זהר שגיא29/10/2008את מתארת סימנים מדאיגים ולא בריאים של הפסקת אכילה, ירידה במשקל, ואי סדירות במחזור, שעשויים להיות חלק מהפרעת אכילה.
את חייבת להפגש עם רופא שיבדוק את מצבך הבריאותי ויפנה אותך לטיפול הנדרש. חבל לחכות ולגרום למצב להתדרדר.
נסי לשכנע את אמך, אולי להראות לה את ההתכתבות הזאת כאן, או דרך אנשים אחרים במשפחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזוהר חשוב מאוד מאוד להתייחסותך
אילנית02/11/2008ערב טוב אני פונה אליך לאחר קריאת הפניה של שביט הילדה הקטנה והחסרת האונים!!! יש הרבה בנות שיש לתת להן אפשרויות שונות ומידע יותר ספציפי לאן עליהם לפנות במצב מסויים!!! אני כותבת תגובה זו כאמא אכפתית!!! אם ילדה כל כך קטנה מצאה דרך לפנות לאתר זה כנראה שהמצוקה גדולה וצריך לתת מענה מיידי ורציני יותר ממה שניתן תגובות יותר חמות תמיד יכולות להעלות את המורל ולתת הרגשה של יותר אמפתיה. בברכה חמה אילנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנית שלום
זהר שגיא04/11/2008אם יש לך שאלות נוספות, שעשויות לדעתך להבהיר ולהרחיב את שאלתה של שביט ואת התשובה שנתנה לה, את מוזמנת לכתוב אותן כאן ואשמח להתייחס אליהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)