שלום זה די דחוף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום זה די דחוף.
    שביטוש
    28/10/2008

אני בת 13 וחצי, 1.48 לפניח כשנה שקלתי 45 לכן עשיתי דיאטה. הדרדרתי וזה נהפך להפרעת אכילה שאני פשוט לא שולטת בה. היום אני שוקלת 37 על 1.48 והמחזור מאחר לי ב5 ימים. אני מודאגת ברמות מטורפות כי הוא בדרך כלל סדיר. אני מקפידה לאכול טוב ובריא אבל אני פוחדת. מה לעשות? לאן לפנות? אמא לא רוצה לקחת אותי לרופא כי היא טוענת שמגיע לי ושיחקתי בבריאות שלי ועכשיו אין מה לעשות. בבקשה תעזרו לי. אשמח לתשובה מהירה. בתודה, שביט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום זה די דחוף.

הוספת תגובה

• לשביט

זהר שגיא
    29/10/2008

את מתארת סימנים מדאיגים ולא בריאים של הפסקת אכילה, ירידה במשקל, ואי סדירות במחזור, שעשויים להיות חלק מהפרעת אכילה.
    את חייבת להפגש עם רופא שיבדוק את מצבך הבריאותי ויפנה אותך לטיפול הנדרש. חבל לחכות ולגרום למצב להתדרדר.
    נסי לשכנע את אמך, אולי להראות לה את ההתכתבות הזאת כאן, או דרך אנשים אחרים במשפחה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזוהר חשוב מאוד מאוד להתייחסותך

אילנית
    02/11/2008

ערב טוב אני פונה אליך לאחר קריאת הפניה של שביט הילדה הקטנה והחסרת האונים!!! יש הרבה בנות שיש לתת להן אפשרויות שונות ומידע יותר ספציפי לאן עליהם לפנות במצב מסויים!!! אני כותבת תגובה זו כאמא אכפתית!!! אם ילדה כל כך קטנה מצאה דרך לפנות לאתר זה כנראה שהמצוקה גדולה וצריך לתת מענה מיידי ורציני יותר ממה שניתן תגובות יותר חמות תמיד יכולות להעלות את המורל ולתת הרגשה של יותר אמפתיה. בברכה חמה אילנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנית שלום

זהר שגיא
    04/11/2008

אם יש לך שאלות נוספות, שעשויות לדעתך להבהיר ולהרחיב את שאלתה של שביט ואת התשובה שנתנה לה, את מוזמנת לכתוב אותן כאן ואשמח להתייחס אליהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו