שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    ליר
    11/07/2007

הי קרן,
    הייתי חולה 8 שנים באנורקסיה והבראתי בסה"כ אני בריאה היום ושומרת על משקל של 48 ק"ג על 1.62 .הנקודה היא שכ"כ הרבה שנים לא התעמלתי מאז שהחלמתי וגם ילדתי בדרך.החלטתי להתחיל שוב להתעמל ושמתי לב שמאז שהתחלתי שאני מרגישה בבוקר למחרת סחרחורות,כמו מחלת ים וחולשה.אני לא מתעמלת כל יום אלא 3 פעמים בשבוע-חצי שעה על מכשיר ריצה ועוד 45 דקות אימון אנאירובי.
    האם יכול להיות שזה כתוצאה מהאימונים???יכול להיות שאני חלשה מידי בשביל זה??אשמח לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• תשובה לליר

קרן עמית
    11/07/2007

לחולשהעקב פעילות גופנית יכולות להיות כל מיני סיבות, למשל לחץ דם נמוך,סוכר נמוך, אנמיה, (3אלו מאפיינים גם תת תזונה) ועוד. אני לא יכולה לדעת את סיבת החולשה שלך, אך חשוב שתיבדקי על ידי רופא המשפחה שלך , שיחליט אלו בדיקות דםו/או אחרות עלייך לעשות , ייתכן שלא כדאי להמשיך לעשות פעילות כל זמן שהבדיקות לא תקינות, היוועצי ברופא. קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

קרן אור
    12/07/2007

שלום קרן,
    תודה על תשובתך.ביצעתי לפני כחודשיים בדיקות דם שהיו תקינות.
    ל.ד. נוטה לנמוך 70\90 אנמיה אין(אלא להפך),סוכר 82
    יכול להיות שזה קשור למשקל???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ליר
    13/07/2007

שאלתי שוב שאלה,בבקשה תעני לי,תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו