בעיה חשובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חשובה!
    לילי
    12/07/2007

שלום, אני בתצ 15 גובהי 159 ס"מ ומשקלי בסביבות 55 ק"ג. הרזיתי השנה הרבה ממשקל 60 הגעתי למשקל 53 בעזרת דיאטה נטולת פחמימות ואז הפסקתי עקב בעיות במערכת העיכול, אך שמרתי על המצב בעזרת ספורט ואכילה נכונה וירדתי טיפה. עכשיו מתחילת הקיץ התחלתי לאכול הרבה יותר ואני רמגישה שעליתי למשקל 55 [אני לא נשקלת מחשש לאכזבה יותר גדולה]. זב התחיל בכך שצמתי ימים שלמים ואז היה לי בולמוס אכילה, ועכשיו חזרתי לאכול בריא אך בערך אחת ליום-יומיים יש לי בולמוסי אכילה -- אני חושבת שזה אולי נקרא אכילה כפייתית. אני מתעסקת באוכל הרבה, וגם עקב חוסר זמן אני לא עושה הרבה ספורט ומרגישה רע אחרי כל פעם שאני אוכלת, אבלא ני חושבת שגם התרחבה לי הקיבה כביכול כי אני רעבה הרבה יותר, למרות שבדרך כלל בקית אני אל כלכך רעבה ואין לי תאבון. ספרתי לאמי והיא אומרת שהיא מבינה שזו בעיה ושמעתה תשגיח עליי --אך כל פעם שהיא יוצאת מהבית אני מנצלת זאת ואוכלת. ממש קשה לי לראות את עצמי במראה אבל גם קשה לי להפסיק. אמי אומרת שזה מיותר לקחת אותי לדיאטנית אבל אני יודעת שאם יהיה לי תפריט מסודר אני כן יעמוד בו.
    בבקשה עזרי לי זה דחוף!!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חשובה!

הוספת תגובה

• תשובה ללילי

קרן עמית
    12/07/2007

שלום לך. ראשית דיאטה נטולת פחמימות אינה בריאה.פחמימות חיוניות לחיינו ואגב גורמות להרגשת שובע ורוגע. שנית אני חושבת שבהחלט זה יהיה נכון לגשת לדיאטנית שמתמחה בהפרעות אכילה על מנת למנוע ממך לעשות דיאטות לא נכונות ומזעקות .קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות אכילה

tאנה
    13/07/2007

רוצי עם אמא או אפילו לבד לפני שיהיה מאוחר מדי וזאת כדי לקבל הדרכה של מומחים לא רק דיאטנית אלא יועצת בית הספר או פסיכולוגית נסי לקבל הפניה מרופא משפחה לאחת ממרפאות המתממתות בהפרעות אכילה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו