מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמיניםליאל13/07/2007
איך אני יודעת אם גרמתי לעצמי נזק של קרע בוושט כתוצאה מהקאות ?,י
ואיך אני יודעת אם יש לי חוסר באשלגן ,עשיתי בדיקות דם והכל כתוב באנגלית ככה שאני לא ממש מבינה מה המשמעות של המילים אז איך זה נקרא באנגלית או נכתב באנגלית ,כרגע אני סובלת מגזים ,נפיחות בבטן ,וההלעת תוכן הקיבה לאחר האכילה ,אני מקיאה באופן קבוע אחת לשבוע פשוט מתוך הרגל ואפילו לא מתוך תאווה לאוכל משמין ,אני רוצה לדעת אם ההקאות הן אלה שגורמות לגזים ולכאבי הבטן ,והשאלה החשובה אילו בדיקות אני צריכה לעשות כדי לאתר את כל הסיבוכים [אם יש ]שעשיתי לעצמי כתוצאה מהבולימיה ,למרות המחלה יש להדגיש שאני לא סובלת מעצירות או מנשירת שיער ,אין לי כאבי ראש או סחרחורות ,אני לא חולה ,כל בדיקות הדם שעשיתי יצאו תקינות ,למרות שאני בולימית מזה 3 שנים ובתחילת המחלה הייתי ממש בטירוף של להקיא 3 פעמים ביום והגעתי למצב של הקאה בשבוע ויש ממש שיפור בתחושה הכללית ,יש לציין שבשאר ימות השבוע בהם אני לא מקיאה אני אוכלת ממש טוב ,המון פירות וירקות ,דגנים מחיטה מלאה ,סובין ,פירות יבשים והרבה מאכלים עתירים ויטמינים ומינרלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליאל
קרן עמית15/07/2007ליאל שלום . רק רופא שיראה את הבדיקות שלך יוכל לתת לך תשובה על כך. זה לא נכון מבחינה מקצועית שאסביר לך דרך הפורום . קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)