חוסר אונים עקב אכילת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אונים עקב אכילת לילה
    איה
    20/11/2008

שלום, הייתי בהפרעת אכילה במשך שנה וחצי ושקלתי במשך כל התקופהכ-3 קילו מתחת למינימום. כיום , כבר במשך חצי שנה משקלי תקין אך במהלך היוםאני אוכלת מעט מאוד פחמימות ובאופן לא מסודר נוטה לטעום דברים קטנים בביסים בודדים כמו שקולד ואוכל ועוגות אך כמעט ללא פחמימות. אני מרגישה טוב וקליל אך בלילה אוכלת תמיד משה לפניי שאני נרדמת ולאחר מכן מתעוררת עוד פעיים לפחות לילה ואוכלת עם הידיים במהירות וללא בקרהסוכרים למיניהם ואף פחמימות . אני קמה עם תחושת כובד בבטן והדבר משפיע על מצב רוחי מאוד. אם יששנם דברים שאוכל לעשות במהלך היום או לאכול כך שיפחיתו את התופעה? כבר עשיתי טיפל בעבר ולא עזר לי כלום. תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אונים עקב אכילת לילה

הוספת תגובה

• לאיה

חיה דורון
    22/11/2008

את לא מציינת בת כמה את, איזו הפרעת אכילה היתה לך, האם היית בטיפול, והאם אכילת הלילה היתה חלק מהתופעה . אכילת לילה הינה תופעה מוכרת. . מתוך תיאור האכילה שלך אני מתרשמת שמכיוון שאת עסוקה עדיין במשקל גופך, את נזהרת מלאכול מזונות מסוימים והכמות במהלך היום אינה מספיקה לך, עובדה שיכולה לתת הסבר להתעוררות הלילית. פני לדיאטנית שיש לה התמחות בהפרעות אכילה, לצורך איזון התפריט שלך ובמידה ואת מאזנת את התפריט ועומדת בו, ועדיין סובלת מהתעוררות לילית יש לשקול פניה להמשך טיפול. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו