מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזקי בולמיהשרית29/11/2008
שלום, ברצוני לשאול מהם הנזקים של נטילת משלשלים באופן יומיומי? אשמח לתשובה מפורטת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזקי בולימיה
זהר שגיא29/11/2008לבולימיה השפעה מזיקה על מערכות שונות בגוף. ביניהן: הפרעות חמורות במאזן הנוזלים והאלקטרוליטים , הפרעות בקצב הלב, פגיעה נרחבת במערכת העיכול - עצירות קשה ותלות במשלשלים בשל הפחתת פעילות מעיים תקינה וספונטאנית. יתכנו גםבעיות הורמונליות, הפחתה בצפיפות העצם, נזקים לכבד ולכליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזקי בולמיה
שרית30/11/2008אילו נזקים יש לכבד ולכליות? האם ניתן לאבחן נטילת משלשלים בבדיקת שתן או דם? כמו כן, כיצד ניתן להפחית את הנזקים מבלי להפסיק ליטול את הכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרית
זהר שגיא30/11/2008נשמע שאת מחפשת לגיטימציה להמשך נטילת הכדורים .
הדרך הטובה יותר להפחית נזקים היא לפנות לטיפול ולהגמל מההתמכרות למשלשלים.
הנזקים הנגרמים לכליות ולכבד הם תוצאה של חוסר איזון במאזן הנוזלים והמלחים בגוף כתוצאה מהשימוש במשלשלים. אין לי ידע מספיק ברפואה פנימית על מנת להרחיב את ההסבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולמיה
שרית02/12/2008איך נגמלים מדבר כזה? מה הטיפול כולל ומה משך האשפוז, אם מתאשפזים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרית
זהר שגיא10/12/2008הטיפול תלוי בהיקף הבעיה, אופייה, משכה עוצמתה וכו'. לא ניתן לענות על כך במסגרת הפורום. לעיתים אפשר להעזר בטיפול מרפאתי לעיתים נזקקים לאישפוז.
אני מציעה לך לפנות למרפאה להפרעות אכילה ולהתחיל שם תהליך אבחנתי וטיפולי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולימיה
שרון03/01/2010הקאות ברמה יומיומית יכולה להשפיע על כניסה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שידוע לי כן
שואלת04/01/2010כל הפרעת אכילה גובה מחיר עצום, אם זה מוות מרעב או מהתקף לב (בעקבות בעיות אלקטרוליטים ממשלשלים או הקאות) ובין אם עוד כמה דברים. מילא כניסה להריון, זה גורם למוות! אין שום לגיטימציה להמשיך בזה, ואני אומרת לך את זה בתור אחת שכן הייתה שם, ועכשיו מחלימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולימיה
סינדרלה16/10/2010אני בולמית שנים רבות וברצוני לדעת האם הנזקים הפיכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לירן רוגב02/11/2010קיימים נזקים שנעלמים כשחל שיפור במצב, ויש כאלו שהשפעתם ממושכת יותר. כדי לדעת מה מצבך הרפואי המדויק ומה השלכתיו לעתיד, רצוי להתייעץ עם רופא. עם זאת, נזקיה של הפרעת אכילה לעולם לא נותרים רק בגוף - אני מתאר לעצמי ששנים של התמודדות עם המחלה הזו גבו ממך גם מחירים רגשיים, השפיעו על מערכות יחסים בחייך, תפקוד ביום יום, ופגעו באיכות חייך בדרכים כאלו ואחרות. אם שאלתך נוגעת גם לנזקים אלו - הרי שגם אלו נזקים שניתן להתמודד איתם במטרה לשפר את איכות החיים, באמצעות טיפול מתאים ומאמץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)