מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילוהצילו01/12/2008
שלום לכל מי שקורא ויכול איכשהו לעזור... אמא שלי סובל מהפרעות אכילה,גדלתי להיות ילד שמנמן מעט עד שהצטרפת למגמת מחול, שם, נכנסתי לאנורקסיה אחרי שמנהלת הבלט הישראלי הטיחה לי שאני בחיים לא ארקוד אם אני אשאר במשקל בו הייתי. רזיתי 25 קילו עד שהגעתי ל-59 ק''ג על מטר 80. מאז, עברו 3 שנים, ואוכל הצליח להשתלט לי על החיים.היו לי תקופות של הקאות, תקופות של רזון, תקופות של עליות חדות במשקל, אבל הכי גרוע שמאז אני פשוט איבדתי כל קשר בן הנפש לגוף, בין גוף לרעב, בין פופורציות ביום יום. אני לא מצליח להנות מכלום, ואני מרגיש שהמחלה מביסה את אהבתי למקצוע.את אהבתי לחיים. אני נפגש עם דיאטנית מעולה והייתי במרפאה שעוסקת בהפרעות אכילה,כמעט שנה..לאחר מכן התחתי טיפול פסיכולוגי שנפסק באמצע כי זה רק עשה לי יותר התקפים. כיום, כרקדן מקצועי בלהקה, תזונה מהווה חלק לא מועט בביצועים.למרות שאני מודע למצבי,ויודע הכל כמעט על תזונה נכונה אני לא מפסיק עם התקפים, לפעמים הקאות (כשאין לנפשי המצולקת כוח להתמודד) וצימצומים תקופה אחרי. יש לי הכל, משפחה מדהימה, כסף, "בריאות", כישרון,אבל איכשהו אין לי כלום- האוכל ממית כל שמחת חיים, בכל תחום בחיי.יש תחושה שכלום כבר לא יכול לעזור לי מתוך יאוש,עצב ועייפות - אני פונה אלייך... הצילו :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
חיה דורון03/12/2008אתה מכוון לכך שלמרות היותך בטיפול דיאטני מעולה ,אתה זקוק כיום לעוד. "יש לי הכל " , אתה אומר, ובכל זאת חסר. למרות שהטיפול הפסיכולוגי אותו עברת נחווה כלא מועיל, הייתי ממליצה לך לחפש מסגרת נוספת בה תוכל לבדוק את תחושותיך, ולשאול את עצמך מדוע אינך שבע ? יש אפשרות לבדוק שוב מטפל פרטני, או אולי מסגרת קבוצתית. יש מקום לפנות לפסיכיאטר לבדוק אם ניתן להיעזר בטיפול תרופתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)