מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברה אנורקסית?!?חסוי17/07/2007
היי,
יש לי חברה מאוד טובה, שבקושי אוכלת, אני לא בטוחה אם היא אנורקסית.
אבל לפעמים יש סימנים שמראים שכן.
היא די נמוכה נראה לי 1.60 או פחות והיא שוקלת 46 קילו.
היא בת 14 והיא כל הזמן יורדת (שזה לא טבעי לגיל)
יש פעמים שהיא אומרת כזה: "ואי לא אכלתי, אני ארד כמה קילו"
זה מאוד מפחיד אותי!
ואי אפשר לדבר איתה על זה, כי היא ילדה מאוד סגורה
מה אני אמורה לעשות?
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מטפלת בתנועה באזור ירושלים
זוהרית29/01/2008שלום לך,
אשמח אם תצרי איתי קשר ונוכל לדבר בהרחבה אודות עיסוקי.
אני מטפלת בתנועה מאזור ירושלים.
ה"תנועה" עליה מדובר היא ריקוד - בתוכו אני משלבת חיבור עם הגוף
באמצעים שונים: דמיון מודרך, משחקי תאטרון וסימולציה, תרגול שפת גוף ועוד.
תוכלי להכנס גם לאתר האינטרנט שלי ולקרוא אודותיי:
www.zoharitrubin.area.co.il
בתפריט "טיפולים פרטיים" תוכלי לקבל עוד מושג על השיטה ועליי.
כמו כן, אל תהססי ליצור קשר טלפוני ואשמח לענות לך על כל שאלה.
זוהרית
0525-208836* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחסוי
קרן עמית18/07/2007חוץ ממך יש עוד מישהו שער לכך , הורים?, מורים?, מישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מאוחרת
חסוי02/11/2007חברה אחרת שלי מודעת לבעיה אך מכחישה ומתעלמת.. עבר הרבה זמן מאז שאמרתי לכם על הבעיה ומאז המצב החמיר. כיום היא עוברת הרבה דברים אם המשפחה ועיניינים אם בני- דברים שגורנמים לירידה במשקל.
הקיצור, חברה אחרת שלי אמרה לי שאותו אחת רוצה להתחיל להשתמש בגלולות כולשהם או באיזה משהו אמור לגרום לך להראות רזה, אני לא מפסיקה לשגע אותה ולהגיד לה שהיא רזה ושהיא לא צריכה ת'בולשיט הזה אבל היא דוחה אותי!! מה אני אומורה לעשות?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא, ענו
חסוי02/11/2007בבקשה תענו.. זה ממש חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
ד''ר סיגל אלון05/11/2007כדאי לשתף בעניין עוד מישהו, כגון: הוריה או יועצת ביה"ס וביחד לחשוב כיצד להשפיע עליה להגיע שיחה עם איש מקצוע. בהצלחה, דר' אלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)