מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני חושבת כל היום להפוך לאנורקסיתחסוי17/07/2007
היי, אני בת 14 ואני מאוד שמנה (אבל באמת, לא שאני חושבת שאני זה מובן)
ניסיתי את כל הדיאטות הכיימות, והרבה פעמים אני חושבת להפוך לאנורקסית.
אני יודעת שזה איום, ושזה הורס לחלוטין את המערכת החיסונית (שדרך הגאב כבר דפוקה אצלי)
לא מזמן הייתה לי תקופה בא, אכלתי רק לחם מלא וגבינה , שלוש פעמים ביום ולפעמים החלפתי את זה בירקות בלב (כארוחה)
בתקופה הזו הייתי מאוד שקטה, ולא היה לי כוח לקום בקושי,
עכשיו חזרתי לאכול, ואני מתחילה לנשנש, בגלל שאני מעוצבנת על דברים!.
אני לא יודעת מה לעשות?
וכבר שהייתי קטנה היו לי פעמיים- פעם אחת הייתי בולימית ובפעם השנייה היה לי מחלה אחרת שגרמה לי להיות מאוד רזה,
כדי לטפל בכך אימי הייתה צריכה לדחוס לי המון אוכל כל הזמן. ובגלל זה אני שמנה היום.
אני חושבת הרבה על אולי אמשלי לא הייתה דוחסת לי אוכל והייתי נשארת רזה עד היום-ואז יש את הסיכוי שאולי הייתי מתה עד עכשיו, אבל כבר לא אכפת לי.
אני הולכת ברחוב וכולם מסכלים עלי מוזר אף אחד לא רוצה לשבת לידי.
אני חלק משלישיה כזו. זה אחלה והכל, הבעיה שהשתיים השניות רזות ויש להן על מה לדבר ביחד, ולי ולהן אין נושאים לדיבר. בזמן האחרון אני מרגישה שהתרחקתי מהן מאוד ואז כשהתחלנו לדבר- חזרתי לאכול ולנשנש..
אני רוצה להיות כבר רזה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחסוי
קרן עמית18/07/2007יש לך הרבה מטען רגשי סביב האוכל ונראה שזהו עיסוקך המרכזי. את זקוקה לטיפול. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה סוג טיפול
חסוי02/11/2007איזה סוג טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה
חסוי02/11/2007אני יכולה לעזור לך! רוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי02/11/2007בטח.. דברי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחסוי
קרן עמית12/11/2007במרפאה להפרעות אכילה מטפלים בבעיות שונות שקשורות לאכילה , ולא רק באנורקסיה.
קרן עמית
[a href='http://' id='link']nofit.org[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)