מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחדת..טל25/12/2008
אני סובלת מדימוי עצמי נמוך בקשר לגוף שלי כבר לא מעט זמן..במספר החודשים האחרונים החלטתי לקחת את עצמי ליידים והתחלתי ללכת לחדר כושר כמה לפחות פעמיים בשבוע..ההקאה הגיעה לאחר מכן וקשה לי להסביר כל כך למה..אני רק יודעת בחזרה.בתקופה הראשונה של הכושר שממש רציתי להוריד במשקל והרגשתי דוחה.ההקאה עשתה לי טוב כי לא הרגשתי את התחושה הזאת של המלאות אחרי ארוחה ובנוסף הורדתי כמה קילוגרמים.עכשיו אני מתחילה להבין שאני חייבת להפסיק אבל אני מפחדת להשמין.בהתחלה הייתי אוכלת אוכל בריא ומוותרת על כל הפינוקים ובאמת זה השתלם. אחרי שהתחלתי להקיא הרשתי לעצמי לאכול מה שבא לי ונהניתי עם זה כי הרגשתי שאני לא צריכה לוותר על מאכלים שאני אוהבת ובעצם להנות מכל העולמות ולא להשמין.. האם לפי דעתך המקצועית ההפסקה של ההקאות בשילוב עם דיאטה מאוזנת ,אכל נכון והתעמלות תוביל להשמנה גם אם מדובר בתקופת הקאה של כמה חודשים בלבד? טל-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
זהר שגיא26/12/2008קשה להתחייב מה בדיוק יקרה מיד כשפתסיקי להקיא. אין ספק כי הקאות הרסניות לגוף ועללות להביא לנזקים כבדים לכל המערכות. הרצון שלך לחדול מלהקיא הוא חשוב. כדאי ללוות את התהליך ביעוץ מקצועי של דיאטנית. קרוב לוודאי, שלאורך זמן אם תאכלי תפריט מתאים ותעסקי בפעילות גופנית מתאימה תוכלי לשמור על משקל מאוזן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)