מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהנעמי09/03/2007
שלום וברכות לרגל פתיחת הפורום.
אני בולמית כבר למעלה מ 10 שנים. זה התחיל בתיכון והיה מאוד אינטנסיבי בצבא. אחרי הצבא הצלחתי להגימל מהבולמיה למשך 4 שנים שלמות- והייתי בטוחה שהסיוט הזה מאחורי. הבולמיה נראתה כמו זיכרון רחוק של תקופה קשה שלא תחזור עוד לעולם...
אך טעיתי והתבדיתי- הבולמיה חזרה. לדעתי היא חזרה בעקבות טיפול פסיכולוגי. הטיפול הפסיכולוגי היה מאוד מוצלח, ובמהלכו התחלתי לחשוף רבדים קשים ועמוקים בחיים שלי. ואז הטיפול נקטע באמצע עקב מעבר דירה. מאז אני לא בטיפול כבר שנה וחצי ואני מקיאה לעתים. יש תקופות יותר ויש פחות.בשבועות האחרונים אני מקיאה כל יום. מנסה לשמור על זה תחת שליטה אבל לא מצליחה.
זה מאוד מטריד אותי. בעיקר לנוכח העובדה שקיוויתי שזה יעבור לבד כמו שפעם זה עבר לי. אבל זה לא עובר....
הבעיה- אין לי כסף לחזור לטיפול. מיציתי את הפגשים המוזלים שמגיעים לי דרך קופת חולים ומעכשיו זה יהיה במחיר מלא- ופשוט אין לי כסף לזה.
אני נואשת וחוששת וחייבת טיפול. אני שונאת את המחלה הארורה הזו.
אנא עזרי לי- היכן אני יכולה לקבל עזרה? אני לא חושבת שאני צריכה להתאשפז או משהו כזה. אני מאמינה שאני יכולה להסתדר עם מסגרת פחות אינטנסיבית.
בברכה
נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנעמי
קרן עמית09/03/2007שלום לך. אכן טיפול נפשי נוגע ברבדים עמוקים ולפיכך לעתים מחזיר את הסימפטום , ואז צריך להתמודד עמו בכלים טיפוליים. אני ממליצה לך לפנות למרפאות האמבולטוריות במסגרת הציבורית כלומר בבתי החולים כדוגמת רמב"ם, צפת, הדסה. בהצלחה קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
נעמי09/03/2007אני מתגוררת באיזור המרכז. איזה בית חולים יש בסביבה?
כיצד אני משיגה את הטלפון של המחלקות האלה? לבקש ב 144 את הטלפון של מחלקה אמבולטורית ?
והאם זה כרוך בתשלום כספי? רק כדי שאדע- כי אני באמת חושבת שאני צריכה לטפל בעצמי..
תודה על תשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנעמי
קרן עמית10/03/2007ראשית הבהרה: במרפאה אמבולטורית הכוונה למרפאה לא אישפוזית. אני ממליצה לך לפנות למרכזיות של בתי החולים באיזור ולברר באילו קיימת מרפאה להפרעות אכילה אמבולטוריות ולא מחלקה אישפוזית. בהצלחה קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)