אנא עזרו לי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא עזרו לי.
    לולי
    29/12/2008

שלום, אחותי בת 20 ומאובחנת כאנורקסית שהפכה לבולמית. היא בקשה עזרה והתחלנו טיפול במרפאת הנוטרים. כעת יש לה דיאטנית פעם בשבוע שם. אני לא יודעת אם זה הטיפול הנכון לה, אולי היא זקוקה למשהו אינטנסיבי יותר? או פסיכולוגי בנוסף? היא כל יום בוכה ויוצאת מדעתה מהפחד להשמין, אני כבר לא יודעת איך לעזור לה. היא רוצה לצאת מזה, מה האפשרויות שיש בפניי? החיים בבית הפכו לסיוט והיא פשוט אומללה. אנא עזרי לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנא עזרו לי.

הוספת תגובה

• ניסיון אישי

דנה
    05/01/2009

הי לולי, אני מבינה את המצוקה שלך בתור אחות וכמובן את אחותך. אני עד לפני חצי שנה גם כן הייתי בולמית עם נטיות לאנורקסיה. אני יודעת ומבינה את מה שעובר על אחותך. כל הכבוד לך שאת ערה למצבה ומחפשת דרך לסייע לה. אני טופלתי ומטופלת אצל ד"ר סיגל תמיר שמתמכה בתזונה ובלמידה של הרגלי אכילה נכונים. יחד איתה והרבה רצון שלי (שאני מבינה שיש גם לאחותך) יצאתי מזה ואני בריאה. זה אפשרי אבל אל תמשכו את זה..כל יום שעובר זה רק מקשה על ההבראה. אם תרצי אני אשמח לסייע לך לתקשר אם ד"ר סיגל. מקווה שעזרתי.. שיהיה ערב טוב :).... דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לולי

חיה דורון
    05/01/2009

אחותך נמצאת בטיפול מרפאה מוכרת אשר התמחותה היא בהפרעות אכילה. יש להניח שתכנית טיפול מתאימה הותוותה עבורה. תהליך הטיפול בהפרעת אכילה ובודאי התחלתו, הינו קשה לא רק למטופל עצמו אלא גם לבני משפחתו, ודורש אורך רוח. אני מניחה שלא רק את מעורבת במה שקורה לאחותך. יש מקום להתיעץ עם הגורמים המטפלים במרפאה, בדבר אפשרות של שיחה עם בני משפחה כדי לעזור לכם להתמודד ולעזור לאחותך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו