שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    איריס
    15/01/2009

, אני בת 16 שוקלת 72 ק"ג וגובהי , 1.70 אני מרגישה נורא , מכוון שלפני כשנה פצחתי בדיאטת כאסח לא אכלתי רק קפה כל היום , ממשקל של 80 ק"ג ירדתי למשקל של 52 .. והייתי נורא מאושרת החיים זרחו לי הכל היה לי ניכנסתי למידה 26 וכולי התמלאתי אושר , בשנה האחרונה העלתי לאט לאט את הק"ג שהורדתי והביטחון והבושה שלי הם הרגשות החזקים שלי כעת , זה החל בזה שהתחלתי לאכול ולא היה לי שובע וגם היום אין לי שובע לאכול כל היום אני רק אוכלת ממש ככה כל היום , והעלתי כמעט את כל הק"ג שהורדתי ואני נורא מתביישת בכך , כל כך צער וכאב שהייתי כבר שם ולא יכלתי לשמור על כך , היום הבושה והכאב הנפשי גובר ואני מרגישה מבודדת ובדיכאון נוראי , והיום אין לי כבר כוח לדיאטות שכאלה , מה כן הדיאטות שלאט לאט הכל יורד לא עוזר לי , בבקשה תעזרו לי .. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• איריס

חיה דורון
    18/01/2009

איני יודעת איך עברת את "דיאטת הכאסח". דיאטה כזו בדרך כלל אינה מלווית ע"י דיאטנית.
    בכל מקרה, העיסוק שלך היום בגוף ובמשקל בבושה ובכאב הנפשי, מחזק את הצורך להיות בקשר עם גורם דיאטני מומחה. תוך כדי התהליך אולי תוכלו לגבש ביחד החלטה, האם כדאי לך ללוות את התהליך גם בשיחות טיפוליות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת כאסח

יונית
    29/01/2009

כמה זמן החזקת עם הדיאטת כאסח הזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו