מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא מודאגת דחוףנאמן26/07/2007
בתי בת 16 וחצי .לפני כשנתיים התחילה לעשות דיאטה אצל דיאטנית בקופה אבל כנראה שהגזימה .היום היא שוקלת 43 היתה 48 גובהה 1.50 היא מפחדת לעלות במשקל מפחדת להשמין חברות ספרו לי ,שהיא מקיאה .בתי הכחישה אמרה, שקרה רק פעם אחת כשאכלה עוגה והרגישה בחילה ואז הקיאה על מנת להרגיש יותר טוב. בתי נמצאת בטיפול אצל פסיכולוגית קלינית רגילה(יש לה בעית אובססיה כפייתית) שכנראה לא עוזרת לה נראה לי שבתי מצליחה לשקר לה שהיא לא מקיאה ושאין לה הפרעות אכילה .אני ובעלי מאוד מודאגים מפחדים, שאנו מפספסים את הילדה חסרי אונים לא יודעים למי לפנות ומה לעשות .אבקש את עזרתך והכוונתך ,למי פונים מה הפרוצדורה תעזרי לנו בבקשה ,תדריכי אותנו לגבי השלבים. אני מאוד מודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרוית
קרן עמית27/07/2007רוית שלום. אכן לא פשוט , אני ממליצה לך לפנות למרפאה שמטפלת בהפרעות אכילה ולברר לגבי הדרכת הורים. בחלק מהמרפאות זה קיים. אני ממליצה אולי לנסות לפנות לפסיכולוגית של בתך , ולשאול אותה אם היא מוכנה לקבל ממך דיווח, אלא אם כן הגדרתם את החוזה הטיפולי אחרת. דבר נוסף הוא לערוך בדיקות רפואיות , למשל בדיקות דם , אק"ג , כמובן לפי התייעצות עם הרופא המטפל וכמובן להסביר לו את המצב. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)