אמא מודאגת דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת דחוף
    נאמן
    26/07/2007

בתי בת 16 וחצי .לפני כשנתיים התחילה לעשות דיאטה אצל דיאטנית בקופה אבל כנראה שהגזימה .היום היא שוקלת 43 היתה 48 גובהה 1.50 היא מפחדת לעלות במשקל מפחדת להשמין חברות ספרו לי ,שהיא מקיאה .בתי הכחישה אמרה, שקרה רק פעם אחת כשאכלה עוגה והרגישה בחילה ואז הקיאה על מנת להרגיש יותר טוב. בתי נמצאת בטיפול אצל פסיכולוגית קלינית רגילה(יש לה בעית אובססיה כפייתית) שכנראה לא עוזרת לה נראה לי שבתי מצליחה לשקר לה שהיא לא מקיאה ושאין לה הפרעות אכילה .אני ובעלי מאוד מודאגים מפחדים, שאנו מפספסים את הילדה חסרי אונים לא יודעים למי לפנות ומה לעשות .אבקש את עזרתך והכוונתך ,למי פונים מה הפרוצדורה תעזרי לנו בבקשה ,תדריכי אותנו לגבי השלבים. אני מאוד מודה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מודאגת דחוף

הוספת תגובה

• תשובה לרוית

קרן עמית
    27/07/2007

רוית שלום. אכן לא פשוט , אני ממליצה לך לפנות למרפאה שמטפלת בהפרעות אכילה ולברר לגבי הדרכת הורים. בחלק מהמרפאות זה קיים. אני ממליצה אולי לנסות לפנות לפסיכולוגית של בתך , ולשאול אותה אם היא מוכנה לקבל ממך דיווח, אלא אם כן הגדרתם את החוזה הטיפולי אחרת. דבר נוסף הוא לערוך בדיקות רפואיות , למשל בדיקות דם , אק"ג , כמובן לפי התייעצות עם הרופא המטפל וכמובן להסביר לו את המצב. קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו