אני לא יודעת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודעת..
    שירן
    28/01/2009

היי, אני ממש מקווה שאי אפשר לעלות על מי שכותב את ההודעות פה, בכל אופן החלטתי לקחת את הסיכון. כי אני קצת מפחדת. אני מקיאה לפעמים, כבר איזה שלושה חודשים שאני מקיאה פעם בשבוע שבועיים, בסה"כ הכל לא הקאתי הרבה פעמים. אני לא חושבת שזה בולימיה, אבל זה בטח לא בסדר ולא אמור להיות ככה. אני ממש צריכה לדעת מזה ולמה זה ככה ומקווה שאמצא פה תשובה. תודה לכל מי שיודע ויכול לעזור..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא יודעת..

הוספת תגובה

• שירן

חיה דורון
    01/02/2009

אם זו תופעה חדשה עבורך,ניתן להבין את הפחד שלך.
    הקאה יזומה גם אם היא מתרחשת באופן שאינו קבוע ואינו תכוף ,הינה תופעה שדורשת התיחסות. אינך מצינת פרטים נוספים כגון גילך, ואילו תופעות אחרות מתלוות להקאות, אך העובדה שפנית לפורום להפרעות אכילה מעידות על הכיוון שאת לפחות חושדת בו. אני מציעה שתפני אל רופא המשפחה שלך לברר איתו את התופעה ולחשוב ביחד על דרך בה ניתן לאבחן את הבעיה ולטפל בה. באם מתעוררות שאלות נוספות כתבי שנית עם פרטים נוספים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כן בולמיה..

מיטל
    25/02/2009

והגבול בין השליטה לחוסר שליטה הוא מאוד דק אני הייתי בטוחה שאם אני רוצה אני יכולה להפסיק עד שזה חזר אלי כמו בומרנג אני אומרת לך מנסיון אישי לכי לדיאטנית שתיתן לך תפריט אכילה מסודר שלא תהיי מוטרדת ממה כן ומה לא לאכל תפריט זה פתרון מעולה למי שמסוגלת לעמוד בו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמכרות

נועה
    10/04/2009

זה כמו כדור שלג שאם לא תפסיקי אותו עכשיו יצבור תאוצה אדירה.
    הקאות גורמות להתמכרות....
    תחפשי עזרה פסיכולוגית ושל דיאטנית כבר עכשיו ולא תצטרכי לסבול שנים- וגם ככה סתם טיפ מחולה של שנים הקאות לא באמת מורידות במשקל....זה לא שווה את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו