מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מעישון ובולמיה.כרמל29/07/2007
שלום,
אני בת 28 והפסקתי לעשן לפני כשבעה חודשים. הייתי מעשנת המון, ובכלל, כל הזמן אני זקוקה לתעסוקה לפה.אם לא עישון- כסיסת צפורניים, או מסטיק או עפרון או אכילה... מאז שהפסקתי לעשן אני לא מפסיקה לאכול. הגעתי למצב שאני מקיאה לפחות פעם ביום על מנת לא להמשיך לעלות במשקל (עליתי מאז הגמילה 6 קילו, משקלי היום 60 ק"ג וגובהי 168 ס"מ ). מה עושים? איך מרגיעים את הצורך הזה שלפה תהיה כל הזמן תעסוקה? האם אני נחשבת לבולמית? האם לא נכונה דעתי שלגוף שלי הרבה פחות בריא להתמודד עם כל האוכל הזה שאני דוחסת לתוכו מאשר מלהתמודד עם הקאות יזומות? כל הזמן מנקר לי בראש- מה אוכלים עכשיו. מה עושים?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לכרמל
קרן עמית30/07/2007שלום לך. את טועה , ההקאה היא מסוכנת , ועדיף לגוף ללא הקאות! הידעת שהקאות יכולות לגרום לדום לב דרך איבוד אשלגן , ויש עוד סיבוכים... גשי למרפאה שמטפלת בהפרעות אכילה. הגיע הזמן לפתור את הבעיות ולא להחליפן בבעיות חמורות יותר. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

