בתי שוקלת 90 קילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי שוקלת 90 קילו
    אמא מודאגת מא
    29/01/2009

שלום בתי שוקלת 90 קילו היא בת 17 וקצת גובה 160 היא לא מוכנה לשמע ממני כחום על זה היא אוכלת כנראה בסתר(לטענתה כבר לא)היא יפה מוכשרת אבל עם המון בעיות מהילדות ועד היום היא מטופלת אצל פסיכולוגים שנים .כאשר היה לה חבר חצי שנה המצב התייצב קצת אבל לאחר פרידה כואבת היא טוענת שלא מעניין אותה ושמשיאהב אותה יאהב אותה שמנה. אני מתה עליה ולא משנה לי המראה .כואב לי שהיא תסבול בריאותית וכמובן מהערכה עצמית נמוכה. איך לשכנע אותה לעשות קצת ספורט ולשמור על מה שנכנס לה לפה? בבקשה תעזרו לה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי שוקלת 90 קילו

הוספת תגובה

• אמא מודאגת

חיה דורון
    08/02/2009

את לא כותבת על תפקודה בתחומים אחרים של חייה.
    האם את יודעת להעריך עד כמה הנושא מטריד אותה?, האם היא סובלת מהערכה עצמית נמוכה? האם היא מעלה את הנושא בטיפול שלה?,
    איני יודעת איך היא חווה את פנייתך אליה בנושא. עד כמה הנושא תופס מקום בבית, אצל יתר חברי המשפחה.
    .הפנייה אל הפורום נעשית על ידך ולא על ידה, מה שמעיד על דאגתך , אך לא בהכרח על יכולתה או רצונה להתמודד עם הנושא.
    חשוב להבין שכאשר אין מוטיבציה עצמית , יש קושי גדול להביא אדם לידי שינוי. יש חשיבות רבה בהפגנת אהבה כלפיה, בעידוד החלקים החזקים, המתפקדים שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו