מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי אכילהn29/01/2009
שלום אני בת 21 סובלת הרבה זמן מדיכאון והתקפי אכילה מאוד קשים...מנסיוני עם ההפרעה אני יודעת שכאשר מתמתנים התקפי האכילה מצבי הנפשי יותר טוב בהרבה...-כי לאחר התקפים קשים בדרך כלל הנוזלים משתבשבים בגוף וקשה ללכת ולתפקד בכלל-כל הגוף כואב וגם יסורי המצפון תורמים את חלקם..למרות שאיני בעודףמשקל של 30 קילו אני שוקלת להתחיל רדוקטיל לטיפול בהתקפים האם התרופה ניתנת לסובלים במצבי והאם היא מומלצת?כמו כן האם קיים סיכון בגלל הדיכאון ממנו אני סובלת בלקיחת בתרופה זו?תתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר n
חיה דורון01/02/2009הקשר בין התקפי אכילה ומצב נפשי הוא מרכיב בסיסי בהתיחסות אל הפרעות אכילה. לאור כך יש חשיבות לנסות ולהבין את מצבך הנפשי ומה גורם לדיכאון עליו את מדברת. הצלחת הטיפול בהפרעת אכילה חייבת לקחת בחשבון גורמים רבים, ולצורך כך עליך להיות בקשר עם מרפאה להפרעות אכילה הנותנת מענה באמצעות צוות רב מקצועי- רפואי- תזונתי- נפשי.
רדוקטיל הינה תרופה הניתנת ע"י רופא, ויש להיוועץ איתו על התוויות הנגד ותופעות הלוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)