מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברה שלי סיפרה לי שהיא בולמית אתמולספיר06/02/2009
חברה שלי סיפרה לי שהיא אוכלת ומקיאה כבר 2 חודשים יש לה סימנים של עייפותת , בעיות במחזור , כאבים בבטן מה אני יכולה לעשות בישבל לשכנע אותה להפסיק? אתם יכולים לכתוב לי את הנזקים של הבולמיה ? שאני יוכל לשכנע אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
ספיר06/02/2009(היא בת 16 והיא בכלל לא שמנה יש לה גוף ממש יפה , והיא בפנימיה ויש לה בחדר בנות בולמיות גם )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספיר
חיה דורון08/02/2009המשקל אינו מהווה מדד לבולימיה. ישנן בנות השומרות על משקל סביר ויציב ועל כן , שום דבר חריג אינו ניכר כלפי חוץ. עליך לעודד את חברתך לפנות לגורם תומך בפנימיה בה היא חיה , לעורר את הבעיה כדי שיוכלו להפנותה למומחים בטיפול בהפרעות אכילה. לסביבה יש השפעה רבה על דפוסים אלו, ולכן קשה לעיתים להחליט על קבלת החלטה שהינה מנוגדת להתנהגות יתר הבנות. עם זאת, צריך להבין שככל שהפניה לטיפול תהא מוקדמת יותר (ומתוך בקשתך לתיאור סימפטומים, יש להניח שהתופעה יחסית חדשה), כך יקל לטפל בבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנזק הוא רב
מאי07/02/2009רוב הסיבוכים הרפואיים בבולימיה נגרמים בשל שיטות הריקון של מערכת העיכול שנמצאות בשימוש. שלוש השיטות העיקריות הן: גרימת הקאה, שימוש יתר במשלשלים, ושימוש מוטעה במשתנים: אזור הראש: כאבים בלוע ואובדן ציפוי האמייל בצד הפנימי של השיניים הקדמיות בשל חשיפה חוזרת לתכולה החומצית של הקיבה בעת ההקאה. עששת בשיניים, דלקת גרון והגדלת בלוטות הרוק. מערכת העיכול: כאב בטן, דלקת בוושט, פליטת דם, עצירות, דימום רקטלי, הקאת דם, דלקת בקיבה, צרבת. לב: הפרעות בקצב דפיקות הלב, לחץ דם גבוה. שתן: איבוד חלבונים חיוניים בשתן, איבוד דם בשתן, איבוד אלקטרוליטים (החשובים לשמירה על איזון החומרים בגוף) עקב עודף שתן, התייבשות. דם: עלייה בכולסטרול, עלייה בקרוטן. שונות: איבוד הכרה, צלקת בגב כף היד, חנק מהקאה ספונטנית. מתוך ניסיון- הכי כדאי לא להתחיל עם זה!!! ואם כבר החלה, להפסיק עם זה כמה שיותר מהר!!! אני בת 24 לוקחת כמות כדורים כמו זקנה בת 70. העצמות שלי חלשות, יש סכנה לקצב פעימות הלב, מינרלים וויטמינים שבגוף, זה מאד, מאד מסוכן, לא בריא, ובשביל מה?!!! בשביל להיות יותר רזה?!!! זה שווה את הבריאות שלה? כל מה שהניסיון להיות יותר רזה הביא לי זה אומללות, סבל, כאב, קשיים, פרידות ועוד מחלות. בנות תלמדו לאהוב את עצמכן כפי שאתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)