מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום חיה!ליאורה13/02/2009
אני בולמית כבר 6 שנים. בעבר ניסיתי מספר רב של מטפלות פסיכולוגיות ואף אחת מהן לא עזרה לי כל כך והטיפול לא נמשך זמן רב. הדילמה שלי היא האם בטיפול בהפרעות אכילה צריך להתמקד בבולמיה ובהקאות( אצלי כרגע זה בתקופות אך בערך פעם פעמיים בשבוע) או שבעצם בדברים שמכסים עליה הייתי מאוד רוצה שתמליצי לי על מטפלות מנוסות וטובות באיזור המרכז אם תוכלי אני כבר די מיואשת מלחפש מישהי שתעזור לי כבר אין לי כל כך אמון ותקווה בטיפול אך כנראה שזה הדבר היחיד שיעזור כי זו עובדה לצערי ש 6 שנים אנני מסוגלת להבריא לגמרי בעצמי! אני לא רוצה למשוך את המחלה הזאת עוד ועוד.. כל כך נמאס לי ואני סובלת !! תודה רבה חנה אודה לך מאוד אם תמליצי על פסיכולוגיות שאת מכירה ותרשמי את הטלפונים שלהן אולי אמצא סוף סוף את העזרה לה אני באמת זקוקה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאורה
חיה דורון16/02/2009צר לי אך איני יכולה להמליץ כאן על מטפלים פרטיים. מדוע אינך פונה למרכז להפרעות אכילה השייך לקופת החולים שלך. הטיפול בהפרעה צריך לכלול התיחסות כוללנית ע"י צוות רב מקצועי, הנמצא במסגרות אלו. הטיפול בהפרעת אכילה נוגע הן במישור הגופני תזונתי והן במישור הנפשי ונדרש אבחון טוב ונסיון מקצועי כדי לטפל בתחום. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)