עזרתכם!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרתכם!
    זיוזיו
    15/02/2009

שלום רב. בת 25 1.75 משקל 65. אחוזי שומן 27 אני בחורה שבמשך 10 שנים סבלה מהפרעות אכילה קשות, עברתי מבולימיה לאנורקסיה,ומזו לזו. רזיתי מדיאטות כסח, הרעות למינהם,פעילות גופנית יתרה מאומצת,"התרוקנויות וכו.... למה אני פונה אליכם, כי מזה חודשים אני מוותרת כל יום על הכעס העצמי שליווה אותי במשך שנים על כל "פירור מיותר שהכנסתי לקיבה", אין כעסים אין האשמות, אני אוכלת הכל ומהכל ובכמויות, הרעיון היה לשחרר אותי מכבלי האשם. לא התייעצתי עם שום גורם טיפולי, ואין בכוונתי. בעבר הצלחתי להפסיק את המלחמה העצמית עם הרעב,בתזונה נכונה, מבוקרת,עם פעילות גופנית. אך הבעיה היא שזה תמיד מתחיל מבוקר, ומיד אני מחסירה פה פרוסה שם ארוחה, בגלל קצב ההתקדמות וקצב הירידה. מה שתמיד מחזיר אותי אחורה, הגוף שלי בסופו של דבר יודע יותר טוב ממני מה טוב עבורו. השאלה שלי היא כזו. אני מעוניינת לקבל הדרכה מדיאטנית קלינית אך עם התמחות בהפרעות אכילה, שיהיו בידיה או באמצעות כל טיפול יעיל אחר, כיצד לטפל בבולמסים שעדיין קיימים למרות שאני לא משדרת שום תחושת מצוקה לגוף (לא מתרוקנת, ולא צמה). אני אשמח אם מישהו מכם יוכל להפנות אותי לגורם מקצועי, אם כלים ויכולת להתמודד עם המצוקה שאני נמצאת בה, כי ברור שזוהי שוב תחילת הדרך להחלמה, אבל גם היא תסתיים כשלא יגיע הפתרון הנכון. תודה על ההתיחסות. ויום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרתכם!

הוספת תגובה

• זיוזיו

חיה דורון
    21/02/2009

מעגל הרעב והשובע שאת מתארת כמצויה בו שנים רבות ,מוכר.
    מדוע עמדתך בדבר אי קבלת עזרה מ"שום גורם טיפולי", היא כה נחרצת? את מתארת שנים של מעברים בין סימפטומים שונים, ואני מניחה שלעיתים את עסוקה בגורמים בהישנות הסימפטומים, בלי יכולת לעצור ולא להמיר בכל פעם סימפטום בסימפטום.
    בכל מקרה, דיאטנית קלינית היא בודאי גורם טיפולי. איני יכולה להמליץ על שם זה או אחר. יש באפשרותך לפנות למרפאת קופת החולים שלך ולברר שמות של דיאטניות ,אשר התמחותן היא בהפרעות אכילה,או לגשת למרפאה להפרעות אכילה, שם נמצא צוות רב מקצועי, שיוכל לתת מענה לצרכים השונים העולים מדבריך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו