עולה ויורדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עולה ויורדת
    אריאלה
    01/08/2007

בילדותי תמיד הייתי שמנה התחתנתי רזיתי שוב אחרי הריונות עליתי הכל חזרה ואפילו יותר ממה שהייתי בהריון אחרון העליתי 40 ק"ג אחרי שנה וחצי בדיאטה שלא אכלתי כלום רק פירות הורדתי אותם לאחר מכן ניתקעתי ועכשיו חזרתי - אכלתי בשביל כל השנה ועלתי 10 ק"ג ואני בדיכאון מאוד קשה לי להפסיק מתוקים וגם עוגיות ועליתי באגן ובישבן ומכנסיים לא עולים עלי יוצאים לי שומן מכל מקום מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עולה ויורדת

הוספת תגובה

• תשובה לאריאלה

קרן עמית
    01/08/2007

אריאלה שלום. אני מתרשמת שאת פועלת בקצוות "הכל או לא כלום" ולכן את לא פותרת את הבעיה. דרכי קיצור הם מפתים, אך מועדים לכישלון. את צריכה לעשות את זה בצורה הגיונית ומתונה, על מנת לא לפגוע במטבוליזם של הגוף , ועל מנת לשמר תוצאות, וכמובן שזה כרוך בששינוי אמיתי של הרגלי אכילה. מצאי לך מסגרת כלשהי - פרטנית או קבוצתית שיש בה דיאטנית קלינית ו/או פסיכולוד וכד' ותעשי שינוי אמיתי. קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו