מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכלת המוןןשירן18/02/2009
היי שמי שירן ואני בת 16.5.. אני לא ילדה שמנה, אבל בזמן האחרון אני אוכלתת המוןן כל מה שבאלי ויש, כל הדברים המשמינים, אני לא אוהבת הרבה דברים... אני צמחונית והאוכל שאני אוהבת רובו עם המון קלוריות ושומן... אני פשוט מוצאת את עצמי לא יכולה להגיד לא למשהו טעים ומשמיןן... אני אוכלת המון ושמתי לב שהשמנתייי... אני לא יודעת כבר מה לעשות גם אם אני שבעה אני עדיין אוכלת כיי ישש... ואני עצלנית ולא עושה שום פעילות גופנית... הפחד הכי גדול שלי זה להפוך להיות שמנהה... בבקשהה תעזרו ליי אני לא יודעת כבר מה לעשותת... גם אם אני רוצה אני לא יכולה להגיד לא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירן
חיה דורון21/02/2009הרצון לאכילה מתוקה הוא מוכר ואינו צריך להטרידך , עם זאת המלצתי לך, מכיוון שאת בגיל התבגרות ובתקופת גדילה, היא להוסיף מזון שיש בו ערך תזונתי מותאם.את יכולה להתיעץ עם רופא או דיאטנית על תוספת מזונות שהינם בעלי ערך עבורך.
פעילות גופנית חשובה , ויכולה להוות מקור אנרגיה טובה ,הן גופנית והן נפשית, גם ללא קשר למשקל גוף. אולי יקל עליך אם תעשי פעילות גופנית ביחד עם חבר/ה, או בן/בת משפחה ,'כמו הליכה בשעות נעימות ובמקומות נעימים או כל פעילות אחרת. לעיתים בשניים נעים יותר. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)