חושב שאני חולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושב שאני חולה
    דיוויד
    20/02/2009

לפני כשנה הורדתי כ 20 קילו ממשקלי (ממשקל של 80 למשקל של 60) , במהלך החודשים האחרונים אני מקפיד על המזון בצורה יתרה. מקפיד לספור קלוריות ומשתדל לאכול נכון. מידי פעם (אחת לשבוע או שבועיים) אני נתקף בהתקף אכילה , אני אוכל כמות של 1000 קלוריות ב 4 דקות - חבילת וופלים או חבית עוגיות ולאחר מכן מרגיש גועל רב ותחושה של חוסר שליטה (חזירות.) אני לא מקיא, לא עוסק בספורט אובססיבי, אלא רק מפחית ביום למחרת ומנסה לקזז. האם אני חולה בולימיה? באיזו חומרה? אני נורא מפחד . אני לא רוצה פשוט לחזור למשקל של 80 קילו. מה אני עושה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושב שאני חולה

הוספת תגובה

• דיוויד

חיה דורון
    21/02/2009

מתוך דבריך, איני יודעת אם משקל גופך תקין ביחס לגילך והגובה שלך, האם תזונתך מאוזנת ומהן הסיבות להתקפי הזלילה. פנה אל רופא המשפחה שלך ובקש ממנו להפנותך לגורם טיפולי מתאים.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשתדל להרשות לעצמך ...

מיטל
    25/02/2009

מדי פעם דברים שאתה אוהב לפחות פעם בשוע נגיד יום שישי תאכל פרוסת עוגה או 2 וופלים ולא תהיה לך תהתשוקקות הזאת למתוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו