מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםם.. אני בת 23 בולמיתמיטל25/02/2009
כבר 5 שנים אני במחלה הייתי בשתי אישפוזים במחלקת הפרעות אכילה וזה לא עזר מה שמאוד מרתיע אותי שבשנה האחרונה זה לא באמת בולמיה זה פחד מטורף להרגיש משהו בקיבה אני לא מסוגלת לאכל בלי להקיא אפילו מלפפון ואני יודעת שזה לא ישמין את הגוף שלי או ישנה את מה שאני רגילה לראות אבל עדין כשאני מרגישה משהו מתעקל ז ה גורם לי לעצבים מטורפים !! ולצערי הרב אני מודעת שזה לא האוכל האישיו אבל עדין לא מסוגלת להתגבר על המחלה הארורה הזאת... מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
חיה דורון12/03/2009שלום מיטל
עניתי לך בשאלה הקודמת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלי החלטה להציל את עצמך
טיטי21/03/2009לכי לטיפול מסודר של מטפל פסיכותרפיסטי, בדרמה, אמנות, תנועה וכו' בחרי לך את המטפל המתאים שייתן לך לראות מה באמת מפריע לך - מה באמת הורס לך את ההנאה שבמזון. למה את עד כדי כך מבועת ממזון ועסוקה בדימוי הגוף שלך באובססיביות כפי שאת קוראת לה. אני מאמינה שמעבר לרעה החולה החברתית שאצלנו - זה קשור למשהו רגשי אצלך שלא קיבל תשומת לב, לצורך שלך להתחיל להיזכר בדברים הטובים שיש בך. ולעיסוק ביכולות שלך ולא במזון, בעיכול וכו'. האוכל הוא צורך קיומי וטמונים בו הנאה וחיים - אבל בחברה הפטריאכלית שלנו טמון בו גם היכולת להשפיע עלנשים כל הזמן להיות רזות מאוד, רזות מידי - ולחפור בזב כל הזמן. טיפול יתחיל להזכיר לך שיש עולם מעבר למזון, שיש עוד דברים לעשות. ועם הזמן תלמדי שמלפפון זה טעים ומגיע לך להנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)