שלוםם.. אני בת 23 בולמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלוםם.. אני בת 23 בולמית
    מיטל
    25/02/2009

כבר 5 שנים אני במחלה הייתי בשתי אישפוזים במחלקת הפרעות אכילה וזה לא עזר מה שמאוד מרתיע אותי שבשנה האחרונה זה לא באמת בולמיה זה פחד מטורף להרגיש משהו בקיבה אני לא מסוגלת לאכל בלי להקיא אפילו מלפפון ואני יודעת שזה לא ישמין את הגוף שלי או ישנה את מה שאני רגילה לראות אבל עדין כשאני מרגישה משהו מתעקל ז ה גורם לי לעצבים מטורפים !! ולצערי הרב אני מודעת שזה לא האוכל האישיו אבל עדין לא מסוגלת להתגבר על המחלה הארורה הזאת... מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלוםם.. אני בת 23 בולמית

הוספת תגובה

• תגובה

חיה דורון
    12/03/2009

שלום מיטל
    עניתי לך בשאלה הקודמת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלי החלטה להציל את עצמך

טיטי
    21/03/2009

לכי לטיפול מסודר של מטפל פסיכותרפיסטי, בדרמה, אמנות, תנועה וכו' בחרי לך את המטפל המתאים שייתן לך לראות מה באמת מפריע לך - מה באמת הורס לך את ההנאה שבמזון. למה את עד כדי כך מבועת ממזון ועסוקה בדימוי הגוף שלך באובססיביות כפי שאת קוראת לה. אני מאמינה שמעבר לרעה החולה החברתית שאצלנו - זה קשור למשהו רגשי אצלך שלא קיבל תשומת לב, לצורך שלך להתחיל להיזכר בדברים הטובים שיש בך. ולעיסוק ביכולות שלך ולא במזון, בעיכול וכו'. האוכל הוא צורך קיומי וטמונים בו הנאה וחיים - אבל בחברה הפטריאכלית שלנו טמון בו גם היכולת להשפיע עלנשים כל הזמן להיות רזות מאוד, רזות מידי - ולחפור בזב כל הזמן. טיפול יתחיל להזכיר לך שיש עולם מעבר למזון, שיש עוד דברים לעשות. ועם הזמן תלמדי שמלפפון זה טעים ומגיע לך להנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו