מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהמשך...מיטל25/02/2009
בשתי אישפוזים שהייתי בהם במחקלת הפרעות אכילה בתל השומר עליתי 10 קילו וירדתי אותם חודשים ספורים אחרי הייתי בטיפולים פסיכולגים ופסיכאטרים הייתי לוקחת טיפול טרופתי תקופה אבל זה לא עזר האם יש טיפול או לא כחלק מאישפוז משהו שהולכים כמו טיפול קבוצתי? אני אשמח לנסות בתקופה האחרונה אני מרגישה שירדתי בצורה דרסטית מהרגיל ועדין אני מרגישה גועל מהגוף מהצדדים מהבטן מהטוסיק כאילו כמה שאנשים מעירים לי על זה שאני רזה אני מרגישה שזה בדיוק ההפך והם אומרים את זה מסיבה הפוכה מה גם שאצלי בבית יש לי אמא ואחות שהם כחלק מתוכניתצ ה"גריישיט אם את מכירה שזה מאוד קפדני בלי לחם בלי פחמימות בלי סוכרים מה שמגביר לי את הפחד ויש אצלינו נטייה להשמנה במשפחה וגם אני פעם שקלתי 70 קילו כיום אני במשקל של 43 1.68 אני ממש רוצה עזרה אשמח אם תפני אותי לטיפול שיהיה יעיל עבורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
חיה דורון11/03/2009שלום מיטל,
נשמע שעברת הרבה בנוגע להפרעת האכילה, ושלאחרונה יש עוד החמרה, המלווה בפחדים רבים. אני לא יכולה להפנות אותך למקום ספציפי ואיני יודעת אם כיום את נמצאת באיזשהו טיפול, אך יש מסגרות שיכולות להתאים לך. אני ממליצה לפנות למרפאה המתמחה בהפרעות אכילה או למסגרות אחרות שמתמחות בזה. אין ספק שאת זקוקה לעזרה וטוב שאת פונה עכשיו כי יש מקומות שיוכלו לעזור לך הן מבחינה תזונתית והן מבחינה נפשית. נשמע שכרגע את זקוקה להחזקה יותר אינטנסיבית והייתי פונה למסגרות מסוג כזה.
המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)