יש לי בעיה אבל לא יודעת איך לטפל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה אבל לא יודעת איך לטפל
    לנה
    26/02/2009

אני בת 24, סטודנטית שמתפקדת בכל תחומי החיים חוץ מאוכל. אני 164 ס"מ, שוקלת 49. כיוון שבילדותי עסקתי בהתעמלות אומנותית בצורה מקצועית כל יום, תמיד היתי דקיקה, אבל ללא שום הפרעות או מודעות לאכילה. בצבא הפסקתי ועליתי ל 52 ק"ג והרגשתי עם זה מצוין. היום כשחזרתי לספורט, אני נעשיתי יותר מדי מודעת למה שאני אוכלת, לאיך שאני נראית.. אני רוצה לחזור למשקל 47 ק"ג אבל לא מצליחה בגלל בולמוסי אכילה מטורפים. אני לא בדיכאון כלל, עושה פעילות גופנית מסודרת אבל תמיד בסוף היום אחרי שאכלתי מסודר, אני מתנפלת ומסוגלת לאכול המון.. כמו פי 6 ממה שאכלתי כל היום יחד. הבטן נפוחה אבל אין לי תחושת שובע! חשבתי על טבליות לדיכוי תאבון..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

חיה דורון
    11/03/2009

שלום לנה
    אני מבינה שהאוכל והאכילה לא העסיקו אותך עד התקופה האחרונה שחזרת להתעמל. לא ברור לי בדיוק מה הרקע אך המשקל אליו את שואפת הוא נמוך ולכן את כנראה מרגישה את הרעב שאת מרגישה. בנוסף, נשמע שהאכילה בערב היא אכילה יותר רגשית ולכן לדעתי עליך להתייעץ עם איש/אשת מקצוע בתחום הפרעות האכילה בכדי להבין מה מניע אותך לאכילה ולרצון לרדת במשקל.. בכדי להתאמן עליך להיות חזקה פיזית ובריאה ולכן חשוב להתמודד עם זה עכשיו. אנו ממליצים לא ליטול טבליות כי טבליות כאלה הן מאוד לא בריאות ולא פותרות את הבעיה מהשורש, נהפוך הוא- הן מזיקות.
    קיימות בקהילה מרפאות המתמחות בהפרעות אכילה, אליהן אני ממליצה שתפני.
    שיהיה המון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו