החלמה מבולימיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה מבולימיה
    אלמונית
    03/08/2007

אני בת 27 ולוקה במחלת הבולימיה. בן זוגי מזה כמה שנים אינו מוכן לסבול לחיות בצל המחלה האיומה הזו וכן הפך האחרון מבן זוג לפסיכולוג ולמטפל. אני משתוקקת להיפטר מהמחלה הנוראית דנן הן עבורי והן עבור בן זוגי אשר פשוט מיוסר מהמחלה, אני גורמת לו כ"כ הרבה צער וכאב והוא הדבר הכי חשוב לי בחיי. אנו מעוניינים להתחתן ולהקים משפחה, אך כל עוד אני במחלה אני לא אוכל לעשות כן.
    אין לי בעיה להפסיק את מבול ההקאות, אני רק מעוניינת בדרך בה לא אשמין בעודי עושה כן.
    אנא סיעו לי אני על סף ייאוש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמה מבולימיה

הוספת תגובה

• תפני לדיאטנית!

הילה
    17/08/2007

היי, גם אני הייתי שם, באותו פחד..אחרי שהלכתי לדיאטנית, והסברתי לה שאני מוכנה להפסיק להקיא ולהתחיל ממש לאכל-בתנאי שתבנה לי תפריט שאני לא אשמין ממנו!-המטרה שלי זה לא להשמין-אלא לאכל כדי לחיות, ולא להקיא.
    היא לימדה אותי לאכל, והסבירה לי מה דרוש לגוף שלנו כדי להתקיים-ואם אני אעמוד בתפריט, אין סיבה שאני אשמין..ואכן כך..אני כבר חצי שנה או יותר עושה הכל בדיוק לתפריט-ולא משמינה מזה!... בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמונית, בנוגע להחלמה מבולימיה

ד''ר סיגל אלון
    18/08/2007

החלמה מבולימיה אינה רק הפסקת "מבול ההקאות" או הבולמוסים. מעבר לשליטה בהקאות, בבולמוסים ובמשקל, קיימת בהפרעת האכילה התעסקות אובססיבית במראה ובאוכל. ההחלמה מבולימיה מתייחסת גם להפסקת הבולמוסים וההקאות וגם לשינוי החשיבתי. דבר זה נעשה באמצעות טיפול משולב, אותו ניתן לקבלו במסגרת מרפאה להפרעות אכילה. הטיפול כולל טיפול פסיכולוגי, דיאטנית ולעיתים גם נעזרים בטיפול תרופתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו