האם משקלי תקין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם משקלי תקין
    חלי
    02/03/2009

שלום גובהי 168 ומשקלי 53 קילוגרם עד לפני כחודשיים משקלי היה 64 קילו,התחלתי דיאטה דלת קלוריות ובנוסף לזה התמכרתי ללקסעדין,הירידה במשקל היתה מאוד מהירה,השאלה שלי האם המשקל הנוכחי שלי תקין,והאם השימוש הקבוע בלקסעדין יגרום לנזק כלשהו(בסביבות 8-10)כדורים ליום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם משקלי תקין

הוספת תגובה

• תגובה

חיה דורון
    12/03/2009

שלום חלי,
    לגבי המשקל הנוכחי- הוא תקין אך לדעתי זו לא השאלה המרכזית. מכיוון שהדרך שהגעת אליו לא תקין. הירידה במשקל היתה מאוד מהירה והשימוש בלקסעדין הוא מסוכן לגוף. החומרים המשלשלים הם ממכרים, ולמעשה הם הורסים את מערכת חילוף החומרים הטבעי של הגוף, כך שבאופן פרדוקסלי המשלשלים לא גורמים לירידה במשקל וגורמים נזק לגוף.
    אני ממליצה שתפני לתזונאית המומחית בהפרעות אכילה בכדי להתייעץ עמה על הדרך הנכונה להיות במשקל המתאים לך, כי בדרך זו את פוגעת בגופך וחבל.
    שיהיה המון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

חיה דורון
    13/03/2009

חלי
    משקל "תקין" הוא טווח של מספרים שנכון לכל אחד ואחד. כפי שהמלצתי, כדאי לגשת לדיאטנית מומחית בהפרעות אכילה כדי לראות אם המשקל הזה תקין עבורך (יש מספר קריטריונים, קבלת מחזור חודשי למשל ועוד).
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו