ים של שנים ועודני שם...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ים של שנים ועודני שם...
    גחלילית
    05/03/2009

יש לי הפרעת אכילה כבר מעל 11 שנים. המון אשפוזים המון טיפולים ועדיין אני שם. כשרציתי הצלחתי אבל רק לחודש, הם היו שם איתי ועזבו.... צעקתי, זעקתי לעזרה, הסברתי שקשה לי לבד הרי ככה לימדו אותי, לבוא ולדבר לא להשאיר, כשהגיע הרגע הם עדיין לא היו שם. נפלתי, נפלתי כול כך חזק, נפלתי לבור יותר חשוך, בור שאין בו קצה של אור, כבר לא מחכה שירימו, כול כך כואב לי, צורב ושורף לי, כול כך מפחיד להיות שם, כול כך חסרת אונים. הייתכן שכך נהוג להשאיר אדם מדמם למוות. נפשי כול כך פצועה שלא נשאר בה טיפת רצון לחיות. בין הקאה להקאה עודני מייחלת למוות, כול כך רוצה לחיות אבל יודעת שלא בורכתי במתנת החיים. נפשי יתומה ללא כול מנוח נלחמת בין חיים ומוות נלחמת אך ללא תוצאות. "אם ביום מין הימים תקום נפש אצילה ובידייה מרפא, לא תשרוד היא עוד יום נוסף ממראות נפשי נאכלת...".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ים של שנים ועודני שם...

הוספת תגובה

• גחלילית

חיה דורון
    11/03/2009

את מתארת שנים של כאב וסבל מאוד גדולים בהם קיימות תקופות שעולה המוטיבציה שלך להיות עבור עצמך ואז את מרגישה שאת מצליחה, וכמובן גם שם לא יכולה לעבור את התהליך לבד, ותקופות אחרות בהן את לא מצליחה למצוא "טיפת רצון לחיות" . את מתארת את המאבק המוכר שבין ה"קולות" השונים .החלק השואף להבריא, והחלק שחושש, וכמעט לא זוכר כבר איך זה להיות אחרת ללא המחלה. אני יכולה להניח שגם לך קשה להגדיר בדיוק את רצונך וצרכייך כעת.
    . אם את מתיחסת לחיים כמתנה, כולי תקווה שלא תתיאשי, שתוכלי לגייס כוח בתוכך ולהיעזר בסביבתך ולחזור לתהליך טיפולי. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו