מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השלכות של בולימיהחן19/03/2009
ברצוני לדעת מה ההשלכות של בולימיה ועד כמה זה חמור אני נוהגת להקיא אחת לחודש לפעמים אחת לשבוע כאשר אני מרגישה שהפרזתי באוכל בשנים האחרונות אני רוצה לשמוע עד כמה זה מזיק לבריאות כי בריאות חשובה לי מאוד כדי שאפסיק יש לציין, שאני נראית מצויין, מרגישה מצויין עוסקת בספורט ובעלת מצב טוב כך שאני לא סובלת שאר התופעות של בולימייה אודה, על תשובתך המהירה תודה, חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לחן
חיה דורון19/03/2009שלום חן,
אני לא יודעת מספיק פרטים לגבי הבולימיה שלך, האם מדובר בהקאות בלבד או שמא מדובר גם בנטילת משלשלים, ספורט בצורה מופרזת או צומות. ובנוסף, כמה זמן את כבר במצב זה.
אך באופן כללי ההשלכות של הבולימיה הן: הפרעות במערכת חילוף החומרים, הפרעות במערכת העיכול ובמערכת ההורמונלית. בנוסף, פגמים בשיניים- עששת ונסיגת חניכיים, בבלוטות הרוק ובוושט. השלכות נוספות וחמורות ביותר הן על תפקודי הלב- השלכות אלה הן מאוד מסוכנות.
ישנן השלכות נוספות כגון דיכאון, אי סדירות המחזור החודשי, עצירות וכו' שאיני יודעת אם את סובלת מהם אך גם הם קיימים.
לסיכום, ניתן לומר שהבולימיה בהחלט אינה בריאה, מקווה שאלה יגרמו לך לשקול לוותר עליה.
אשמח לענות על שאלות נוספות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב מאוד לדעת
טיטי21/03/2009כמה חמורות ההשלכות של הבולמיה, אבל לדעת עליהן זה לא מספיק, צריך להבין קודם למה אנחנו עושות את זה לעצמנו, שם ורק שם טמון הכוח האדיר של הריפוי. צריך לזהות את המקום האדיר והמטריד שזה לוקח בחיינו בכל פעם כשאנחנו נוגסות בדבר מה וחופרות לעצמנו בראש שזה צריך לצאת וכמה שתיתי ואם זה יצא מייד, או בסבל. בכל מקרה אני חושבת שטוב לדעת מה הן ההשלכות, חשוב מזה צריך לבדוק למה את מענישה את עצמך, למה את לא מרוצה מגופך, והאם הגוף שלך הוא כל מה שאת - או שיש עוד אוצר של יכולות ותכונות נפלאות שאת שוכחת לשים לב אליהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)