בת 30 אוטוטו ומתחילה הפרעת אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 30 אוטוטו ומתחילה הפרעת אכילה
    דורה
    23/03/2009

הי. אני מקווה שהגעתי למקום הנכון ושאולי תוכלו לעזור לי פה אני בת 30, הייתי במשקל ממוצע כל החיים, BMI22 בערך. התחלתי לעשות שינויים משמעותיים בחיי לאחרונה, כולל הפסקת עישון והוספת פע"ג. אני משמינה עדיין.. ופתאום גם נהיו לי בולמוסים גדולים. אני מרגישה רע. נורא. מאשימה את זה שלא הייתי רזה ויפה ולכן לא הייתה לי זוגיות יציבה כל החיים. אני חולמת להיות רזה, וכל היום קוראת עצות של דיאטות והרזיה, גם באתרי אנורקסיה. אבל לא ממש מיישמת חוץ מאת הספורט ועוד כמה דברים קטנים. לאחרונה כבר כ"כ קשה לי ועצוב לי איך שאני נראית. וזה רק גורם לי לבלוס עוד. רצות לי בראש המון מחשבות שליליות. אני חוששת שאני מפתחת הפרעת אכילה. כל מה שאני אוכלת אני מחכה כבר "לשרוף". אני זקוקה לעזרה. עצה. אני במשבר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לגלית

חיה דורון
    24/03/2009

שלום גלית,
    בראש ובראשונה- טוב שאת מודעת למצבך ופונה לעזרה בתזמון זה. מדובר פה על שני רבדים, האחד הפיזי- העיסוק שלך בהרזייה, בשריפת קלוריות, בספורט, בולמוסים וכו'. והשני, הרובד הנפשי- העיסוק המחשבתי באכילה, בהרזיה, במחשבות שליליות, בקישור בין המראה לבין אי מציאת זוגיות יציבה ועוד.
    להערכתי, כדאי מאוד לפנות לעזרה מקצועית מכיוון שנשמע שלאורך הזמן, העיסוקים שציינת תופסים יותר ויותר מקום בחייך, ואלה עיסוקים שלא בריאים לך.
    העזרה המקצועית תוכל לעזור לך להבין מה מניע אותך, מדוע העיסוק הזה כל כך גדול בחייך, מדוע את מתעסקת בזה, מה זה נותן לך וכו'. אני ממליצה לפנות למרפאות המתמחות בהפרעות אכילה. מה שחשוב הוא השילוב בין הטיפול הדיאטני והטיפול הנפשי להבנת הקושי שאת מתמודדת איתו עכשיו.
    שיהיה המון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו