מהו משקל תקין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהו משקל תקין?
    אורח
    28/03/2009

שלום רב,

ברצוני לדעת מהו משקל תקין לנער בן 18 שגובהו 1.80. חיפשתי באינטרנט ומצאתי תוצאות שונות
    ואני לא יודע מה נכון. בבקשה תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מהו משקל תקין?

הוספת תגובה

• תגובה

חיה דורון
    28/03/2009

שלום אורח,
    לפי נתוני הגובה המשקל התקין נע בין 62 ק"ג ל- 81 ק"ג. כמובן יש לקחת בחשבון נתונים גנטיים (מבנה גנטי במשפחה, נטיה להשמנה או נטיה לרזון וכו') וכמובן את הגיל שבדרך כלל מאופיין בשינויים גופניים רבים.
    מקווה שעזרתי, אם יהיו שאלות נוספות אשמח לענות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך....

אורח
    29/03/2009

שלום,

תודה על התשובה.
    אני שוקל כ 52.5 קילו. רציתי לדעת מה אני אמור לעשות ולמי לפנות. ואני רוצה לשאול גם האם את יודעת איך זה משפיע על הצבא, האם זה נחשב תת משקל ויכולים לא לקחת אותי לקרבי? כל פיסת מידע תעזור.

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף...

אורח
    30/03/2009

רציתי להוסיף כי לפני כ -4-5 חודשים שקלתי כ -65 קילו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חיה דורון
    30/03/2009

שלום,
    אתה אכן נמצא במשקל לא תקין שאינו בריא לך ולגופך. איני יודעת מה הרקע לירידה במשקל, האם הירידה היתה מכוונת, האם היה קושי נפשי, פיזי וכו'. אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה שייעץ לך מה לעשות ולערוך בדיקות שונות. אם הרקע הוא נפשי בלבד (רצון לרדת במשקל, אי שביעות רצון מהגוף וכו') הייתי ממליצה לפנות למרפאה המתמחה בהפרעות אכילה.
    לגבי הצבא, אני יודעת שיש סעיף של תת משקל שעליו לא מגייסים, אך איני יודעת באיזה משקל. בכל מקרה אתה צריך לעלות במשקל גם אם לא בשביל בצבא.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו