מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהו משקל תקין?אורח28/03/2009
שלום רב,
ברצוני לדעת מהו משקל תקין לנער בן 18 שגובהו 1.80. חיפשתי באינטרנט ומצאתי תוצאות שונות
ואני לא יודע מה נכון. בבקשה תעזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
חיה דורון28/03/2009שלום אורח,
לפי נתוני הגובה המשקל התקין נע בין 62 ק"ג ל- 81 ק"ג. כמובן יש לקחת בחשבון נתונים גנטיים (מבנה גנטי במשפחה, נטיה להשמנה או נטיה לרזון וכו') וכמובן את הגיל שבדרך כלל מאופיין בשינויים גופניים רבים.
מקווה שעזרתי, אם יהיו שאלות נוספות אשמח לענות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
אורח29/03/2009שלום,
תודה על התשובה.
אני שוקל כ 52.5 קילו. רציתי לדעת מה אני אמור לעשות ולמי לפנות. ואני רוצה לשאול גם האם את יודעת איך זה משפיע על הצבא, האם זה נחשב תת משקל ויכולים לא לקחת אותי לקרבי? כל פיסת מידע תעזור.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי להוסיף...
אורח30/03/2009רציתי להוסיף כי לפני כ -4-5 חודשים שקלתי כ -65 קילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חיה דורון30/03/2009שלום,
אתה אכן נמצא במשקל לא תקין שאינו בריא לך ולגופך. איני יודעת מה הרקע לירידה במשקל, האם הירידה היתה מכוונת, האם היה קושי נפשי, פיזי וכו'. אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה שייעץ לך מה לעשות ולערוך בדיקות שונות. אם הרקע הוא נפשי בלבד (רצון לרדת במשקל, אי שביעות רצון מהגוף וכו') הייתי ממליצה לפנות למרפאה המתמחה בהפרעות אכילה.
לגבי הצבא, אני יודעת שיש סעיף של תת משקל שעליו לא מגייסים, אך איני יודעת באיזה משקל. בכל מקרה אתה צריך לעלות במשקל גם אם לא בשביל בצבא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)