מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיהנועה10/04/2009
אני בת 17 עוד מעט 18 לקראת סיום תיכון יש מלא אפשרויות פתוחות בפניי העולם פרוש לרגלי אך הפרעת האכילה שלי פתאום התגברה בזמן האחרון.
עכשיו 5 לפנות בוקר וראיתי את כל התמונות שלי מתקופת האנורקסיה הקשה שלי ופשוט לא איכפת לי מכלום, כל מה שאני רוצה זה לחזור לשם,רואים שאני חסרת חיים אך החוסר חיים הזה כל כך יפה ממש מרגש אותי הרעיון של החזרה לשם.
אני יודעת שאם המצב שלי ימשיך כך אני אאלץ להישאר בבית וכל החיים שלי ידחו מצד אחד מהצד השני כבר מאיימים להעיף אותי מהטיפול-של שנים כבר בשל העובדה "שכנראה נכשלו" אני מפחדת שיוותרו עלי אך מצד שני אני כל כך רוצה לוותר בעצמי אני כל כךל רוצה פשוט לחזור להפרעת האכילה שלי בשיא כוחה מפחיד אותי יותר מדי מחשבות רצות לי בראש אני לא מצליחה לישון....
אני לא יודעת אם אפילו תוכל להיות לך תשובה לזה אבל הייתי צריכה לפרוק למישהו שלא יאיים עלי בשום צורה.
תודה בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
חיה דורון13/04/2009שלום נועה,
פעמים רבות יש "שני קולות" בהפרעות אכילה. ובמיקרים רבים, הקול החולה חזק יותר בתקופות מעבר או תקופות יותר קשות. את לקראת סיום התיכון, לפני דרך חדשה, ואני יכולה להניח שזו צומת לא פשוטה עבורך. עבור כולם זוהי תקופה לא פשוטה המלווה בחששות והתלבטויות. אני מציעה שתמשיכי בטיפול, תעזרי בו ותדברי את הדברים. בתקופות כאלה כדאי להעזר ולדבר.
שיהיה המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)