יש לי בעיה ואיני יודעת איך לטפל בה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה ואיני יודעת איך לטפל בה
    שחר
    18/03/2007

אממ היי שמי שחר.. ויש לי בעיה שאיני יודעת כיצד לטפל בה
    כי אני בעצמי מתוסכלת מהכול מהצב המשפחתי בבית, הלימודים האהבה הכול..חברה שלי סיפרה לי אמש יותר נכון הוצאתי את זה ממנה כי היה ניראה שעובר עלייה משהו אבל בהתחלה היא לא סיפרה ואחרי כמה זמן היא סיפרה..היא סיפרה לי שהיא בולמית..שזה כבר שנה ככה ושיש עוד חברה שיודעת ועוזרת לה שהיא מדברת איתה ולא נותנתנ לה להקיא היא היית מקיאה 6 פעמיים ביום עכשיו בזכות חברה שלי היא מקיאה 2 פעמיים ביום...[היא הורידה לה את זה בהדרגה..] אבל עדיין אני חושבת שהיא צריכה עזרה אבל היא מסרבת כשהיא סיפרה לי שהיא הוזה ושהיא החדירה מחטים וזריקות לגוף שלה והיא הלכה לבית חולים בגלל זה וחשבו שזה דקירה אבל היא שיקרה היא אמרה שהיא עשתה את בגלל אובדן ושהיא ניסתה להתאבד וזה חד פעמי....אבל מה שהכי הפחיד אותי שזה זה שהיא הוזה היא סיפרה לי והראתה לי הודעות שלה שהיא אפילו לא זוכרת! ציטוט "הם רודפים אחריי...הוא רוצה ללרצוח אותי אבל אני מתחבאת הוא לא ימצא אותי!" וגם חשוב לציין שהיא לא וזכרת את זה וזה קורה לה רק בלילות ואם היא לא מדברת עם חברה שלי אז היא הולכת להקיא ולפגוע בעצמה ,ועוד דבר היא גם בבוקר ובצהריים בסדר אבל לפעמיים קורה לה שהיא שוכחת איפה היא ואיך קוראים לחברות שלה ומי היא והיא שוב הוזה ציטוטים "אני רואה מלא פרצופים...הם עוקבים אחריי..איפה אני?? אני מפחדתת" ..אני לא יכולה לספר להורייה מכיוון שהם די קשים איתה טוב לא דיי הם ממש קשים איתה! והיא לא רוצה ללכת לרופא מכיוון שהיא לא רוצה שהוריה ידעו מזה וגם האי לא רוצה שיחשבו שהיא משוגעת ושהיא תלך לפסיכולוגית ואת יודעת מה הכי קשה לי?! את זה שאני ראיתי את זה אבל חשבתי שזה לא יקרה! אני יכולתי לעצור את זה! אבל זה כבר לא העניין זה כבר עבר עכשיו אני יודעת ומה שחשוב לי שזה לדעת איך לטפל בזה! היא בנאדם נורא נורא נורא חשוב אני בכיתי כשהיא סיפרה לי הכול אני לא הפסקתי לבכות!! אני עד עכשיו לא מאמינה שזה קורה...כיאלו היא ילדה טובה! יש לה ציונים טובים! חברים טובים אנחנו לגמרי לא מדרדים [את יודעת סמים והכול]היא לא נגעה בכלום! אז למה זה מגיע לה בכלל?! טוב קצת סטיתי מהנושא...אזז...תעזרי לי בבקשה! כמה שיותר מהר יותר טוב כי אני כבר לא יודעת מה לעשות ...אפילו אתמול רציתי להתאבד מרוב תסכול! אני לא יכולה יותר תעזרי לי! בבקשה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לשחר.

קרן עמית
    19/03/2007

שחר שלום. פנו לעזרה דחוף! גם אם הכל נראה "שחור" היום, זה יכול להיראות הרבה יותר טוב. תנו לאנשי מקצוע לעזור לכם. קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו