מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקס-אנורקסיהצללית12/08/2007
אני הייתי אנורקסית בעבר ואחרי מאבק ארוך הצלחתי לצאת מזה. כיום, כמה שנים אחרי, כל פעם שיש לי מצב שאני מרגישה לא בטוחה מבחינה רגשית (למשל התחלת קשר זוגי, תקופה שאני מרגישה חסרת ערך וכו') אני חוזרת קצת לדפוסים הישנים, כאילו מתפנקת קצת בלחזור למצב שמסיר ממני דאגה כי המחשבות שלי סובבות סביב משקל ולא סביב הדברים שמדאיגים אותי, וגם איפשהו יש לי אמונה שאני יודעת שהיא לא נכונה, שאם אהיה הכי רזה הכל יסתדר לבד בחיים. כמובן שאני יודעת שזה לא טוב, ואחרי נפילות של כמה ימים עד שבועיים-שלוש אני חוזרת לאכול כמו שצריך, אבל עדיין מפריע לי שהרבה שנים אחרי שהבעיה עברה המקלט הבטוח שלי הוא עדיין חוסר אכילה. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצללית
ד''ר סיגל אלון13/08/2007אני מניחה שה"מאבק הארוך" כלל גם טיפול פסיכולוגי. המודעות שלך לבעייה היא חשובה ביותר. היא הצעד הראשון בטיפול בבעייתך. אולם, אני חושבת שהטיפול לא הושלם וכדאי שתפני שוב לטיפול פסיכולוגי, ע"מ לברר עם עצמך את הדברים, כעת משבגרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)