מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנה אחרי אנורקסיההילה12/08/2007
שלום ,אני בת 18 לפני שלוש שנים הפסקתי לאכול נכנסתי לאנוקסיה שקלת 45 קג והגובה שלי 160 אשפזתי את עצמי והשתחררתי כעבור שלושה חודשים והתחלתי לאכול בצורה מסודרת יותר בדיוק לפני מה שאמרו לי הבעיה היא שמהרגע שהתאשפזתי העליה במשקל הייתה מאוד מהירה ולא יכולתי להפסיק אותה ןהגעתי ל60 קג לפני שנה נכנסתי לדיכאון שוב והפסקתי לאכול והגעתי ל46 קג אחרי טיפול התחלתי לאכול 700 קלוריות ביום וזה נמשך ככה כבר 5 חודשים והרופאים אמרו לי שאני חייבת להעלות ל1200 קלוריות ביום משום שהגוף שלי מאוד חלש עכשיו ואני נהיית חולה ואני רוצה לשתף פעולה אבל אני פשוט מפחדת שהעליה המהירה שוב תחזור ואני לא רוצה לעלות בלי שליטה אני רוצה להיות במשקל תקין ובריא .....מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להילה
קרן עמית13/08/2007שלום הילה. אני ממליצה לך לשקול טיפול במרפאה אמבולטורית (לא אשפוז) שכוללת צוות רב מקצועי, כלומר טיפול תזונתי ונפשי במקביל. כך העלייה ההדרגתית במשקל בהנחיית הדיאטנית, תלווה גם על ידי טיפול נפשי שיסייע לך לא לפחד מעליה ללא שליטה. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)