השמנה אחרי אנורקסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה אחרי אנורקסיה
    הילה
    12/08/2007

שלום ,אני בת 18 לפני שלוש שנים הפסקתי לאכול נכנסתי לאנוקסיה שקלת 45 קג והגובה שלי 160 אשפזתי את עצמי והשתחררתי כעבור שלושה חודשים והתחלתי לאכול בצורה מסודרת יותר בדיוק לפני מה שאמרו לי הבעיה היא שמהרגע שהתאשפזתי העליה במשקל הייתה מאוד מהירה ולא יכולתי להפסיק אותה ןהגעתי ל60 קג לפני שנה נכנסתי לדיכאון שוב והפסקתי לאכול והגעתי ל46 קג אחרי טיפול התחלתי לאכול 700 קלוריות ביום וזה נמשך ככה כבר 5 חודשים והרופאים אמרו לי שאני חייבת להעלות ל1200 קלוריות ביום משום שהגוף שלי מאוד חלש עכשיו ואני נהיית חולה ואני רוצה לשתף פעולה אבל אני פשוט מפחדת שהעליה המהירה שוב תחזור ואני לא רוצה לעלות בלי שליטה אני רוצה להיות במשקל תקין ובריא .....מה אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה אחרי אנורקסיה

הוספת תגובה

• תשובה להילה

קרן עמית
    13/08/2007

שלום הילה. אני ממליצה לך לשקול טיפול במרפאה אמבולטורית (לא אשפוז) שכוללת צוות רב מקצועי, כלומר טיפול תזונתי ונפשי במקביל. כך העלייה ההדרגתית במשקל בהנחיית הדיאטנית, תלווה גם על ידי טיפול נפשי שיסייע לך לא לפחד מעליה ללא שליטה. קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו