עזרה בבקשה, תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה, תודה
    מירב
    23/04/2009

היי, לפני שנה ומשהו הפסקתי לאכול ירדתי במשקל מאד מאד ולפני קצת יותר מחצי שנה התחלתי לחטוף התקפי בולמוס נוראיים ועכשיו אני באוסטרליה ויש לי את ההתקפים האלה ואני לא מצליחה, לא מתמודדת יש איזה עצה? מה לעשות? אני ס-ו-ב-ל-ת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה, תודה

הוספת תגובה

• תגובה למירב

יעל שטראוס-הנדל
    23/04/2009

שלום מירב,
    האם את מתגוררת באוסטרליה? או שאת בטיול שם?
    מבחינה פיזית- הגוף צריך את האנרגיה של האוכל ולכן באופן טבעי, כאשר את לא אוכלת, הגוף דורש את האנרגיה בדרך אחרת- של התקפי אכילה. בדרך כלל מלווה לזה צד רגשי ופסיכולוגי, ולכן חשוב להיות בטיפול פסיכולוגי ודיאטני במקביל, אך איני יודעת אם הדבר מתאפשר לך שם. המטרה היא לאכול לפי תפריט מאוזן העונה לצרכי הגוף שלך ואז לא יהיה צורך בהתקפי אכילה. אך כאמור, יש לברר מדוע זה קורה אצלך, מה מניע אותך, איךו תחושות ומחשבות נילווים להתקפים וכו'.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

יעל שטראוס-הנדל
    23/04/2009

שלום מירב
    לא ציינת מה כוללים הבולמוסים, עד כמה הם חמורים? האם את מקיאה? לעיתים נדמה לנו שאנו אוכלים הרבה אך למעשה, הכמות אינה מאוד גדולה. איך זה אצלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו