מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום,בבקשה תגידו לי מה לעשות!הילה13/08/2007
אוקי זאת פעם ראשונה שאני מדבר עליו זה חבר הכי טוב שלי (או שכבר לא כל כך) שהוא חולה בזה אני יודע שיש לו הפרעות אכילה,את האמת הפסקנו להיות חברים כ"כ טובים בזמן האחרון כי הוא החל לרדת במשקל בצורה ממש מהירה ולא אכל ולא כלום וזה השפיע עלי פחדתי להיגרר אחריו אז לא דיברתי איתו ופניתי עליו, עכשיו הוא רזה מאוד,ואני לא יודע מה לעשות,אני רוצה לעזור לו ולא יודע איך,
ראיתי אותו לפני כמה ימים ברחוב רציתי להגיד לו אבל לא היה לי נעים,הרגשתי את העצמות שלו,ואני נמצא במצב שאנחנו כבר לא כל כך חברים טובים אני לא יודע מה לעשות אני מרגיש שאני צריך לפנות למשהו לספר לו ואני לא יודע למי,מה,ההורים שלו לא שמים לב כנראה שככה הבן שלהם נראה שלד פשוט.
ואני ממש רוצה לעזור לו ולא יודע איך.
בבקשה תעזרו לי,לעזור לו,איך לפנות עליו מה לעשות,אני פשוט בדיכאון מזה
כי הוא ממש נראה לי מסכן,ובמצב של סיכון כבר.
הודה לכם מאוד.
אייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאייל
ד''ר סיגל אלון13/08/2007הפרעת אכילה היא לא מחלה מדבקת וחבל שבשל כך ניתקת עם חברך את הקשר. כיוון, שמדובר במישהו, שמאד אכפת לך ממנו והיה החבר הכי טוב שלך, אני מציעה לך לחדש איתו את הקשר. באם מצבו כ"כ קשה, גם ניתוק הקשר שלך איתו הוא וודאי משהו שמכאיב לו והוא אפילו אינו יודע מדוע ניתקת איתו את הקשר. כדאי לך לדבר איתו ולנסות לשכנעו להיבדק בחדר מיון בבי"ח, בגלל הרזון והירידה במשקל. תציע לו שאתה תתלווה אליו לשם. בבי"ח יש לבקש שפסיכיאטר יבדוק אותו ויתן את המלצותיו. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)