הפרעות אכילה וגיוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות אכילה וגיוס
    מישהי
    28/04/2009

יש לי שאלה ואולי לא תדע לענות לי אבל בכל זאת
    אני בת 17 ובולמית כבר שנתיים.יש לי גם עבר של נסיונות התאבדות.רציתי לשאול אם ואיך העובדה שצה''ל יודע על העבר הפסיכולוגי שלי ישפיע על הגיוס..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות אכילה וגיוס

הוספת תגובה

• תגובה ללינה

לירן רוגב
    29/04/2009

זה מאד תלוי. חלק מתהליך המיון וההערכה לקראת הגיוס לצה"ל כולל קביעה של פרופיל רפואי/פסיכולוגי, שעל פיו נקבעים תנאי השירות. זה לא בהכרח אומר שכשצה"ל יודע על עבר של התמודדות עם מצוקות והפרעות פסיכולוגיות הוא לא מגייס - במקרים מסוימים פשוט משתדלים שהשירות יתאים לכוחות וליכולות של החייל. דבר חשוב נוסף שקורה זה שהמידע מתעדכן במערכת הצה"לית, כך שאם תתגייסי ותגיעי לגורמים טיפוליים בצבא, יהיה להם מידע על העבר שלך והם יוכלו לקחת אותו בחשבון. מאידך, בכל האמור בניסיונות אובדניים צה"ל נוטה להיות מאד זהיר ובצדק. בכל מקרה, אין לי יכולת לומר לך באופן קונקרטי איך צה"ל יתמודד עם המקרה המסוים שלך. היות ואני מניח שבין השורות את שואלת אותי האם לשתף את הגורמים הצבאיים בעבר שלך ובאיזה אופן, הייתי ממליץ להתלבט בשאלה הזו עם גורם טיפולי שמכיר אותך, ובכל מקרה לוודא שאת לא לוקחת על עצמך התמודדויות שעלולות לסכן אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו