לא מצליחה להיכנס למשטר דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להיכנס למשטר דיאטה
    גילי
    20/03/2007

אני לא שמנה מאוד אבל פסיכולוגית מרגישה כך, אני לא אוכלת נכון, התחלתי דיאטה לפני שנתיים וזה והחזקתי מעמד איתו במשקל יפה עד עכשיו. עברתי טראומה אבא שלי נפטר ואני ב4 ק"ג עודף משקל ולמרות שלא הרבה אבל אני מרגישה ממש רע לא מצליחה להכניס שוב את עצמי לשמירה על הגיזרה. אודה על תשובה או עצה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לגילי.

קרן עמית
    20/03/2007

גילי שלום. ראשית צר לי על הטראומה שעברת. אני חושבת שעליה של 4 ק"ג איננה נוראית , במיוחד שאת מציינת שמשקלך תקין. הפניה לאוכל לתמיכה נפשית ולרגיעה אינו פסול ובהחלט מובן במצבים שכאלו. אם בכל זאת את מוטרדת מהעליה במשקל , תוכלי פשוט להתייעץ עם דיאטנית קלינית ולספר לה בדיוק מה שסיפרת לי. בשום אופן לא לפנות לדיאטות כסאח למיניהן. באשר להתמודדות עם טראומה, טיפול נפשי גם כן יכול לעזור. האוכל לעתים היא דרך התמודדות , וע"י טיפול נפשי ניתן לעבד את הכאב בעוד דרכים. בהצלחה קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו